ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κάταγμα στη μύτη ο Σιώπης, θλάση ο Γεσίλ στον Πανιώνιο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΙΟΠΗΣ
Σιώπης ICON

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε από την ΑΕΚ, χάνει και τον Γεσίλ, που υπέστη θλάση 12 χιλιοστών στον οπίσθιο μηριαίο. Κάταγμα στη μύτη ο Σιώπης, θα υποβληθεί σε εγχείριση και θα παίζει με μάσκα.

Την Κυριακή (29/10) ο Πανιώνιος ηττήθηκε 0-1 στην έδρα του από την ΑΕΚ, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Σα να μην έφτανε αυτό, Μανώλης Σιώπης και Σαμέντ Γεσίλ αποχώρησαν τραυματίες από το ματς στη Νέα Σμύρνη.

Ο πρώτος έχει υποστεί κάταγμα στο ρινικό οστό και θα πρέπει να υποβληθεί σε εγχείριση. Θα πραγματοποιηθεί στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας, Χρήστο Δάρα, μετά το παιχνίδι της προσεχούς αγωνιστικής με τον Ατρόμητο. Ο διεθνής μέσος στο μεταξύ, θα λαμβάνει κανονικά μέρος στις υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ όταν χρειαστεί να παίξει, θα το κάνει με μάσκα.

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Σιώπης EUROKINISSI SPORTS

Σε ιατρικές εξετάσεις υποβλήθηκε και ο Σαμέντ Γεσίλ. Ο Γερμανός επιθετικός έχει θλάση 12 χιλιοστών στον οπίσθιο μηριαίο και θα ξεκινήσει θεραπεία. Μάλιστα την Τρίτη θα του γίνει από τον Χρήστο Δάρα ένεση με πλασματοκύτταρα στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου.

Ο χρόνος επανόδου του στις υποχρεώσεις της ομάδας, θα επανεκτιμηθεί, αν και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Χάνει λοιπόν το ματς με τον Ατρόμητο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ