ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Έλυσε το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο ο Οικονόμου

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Οικονόμου EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Οικονόμου έλυσε το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο και ύστερα από 2,5 χρόνια συνεργασίας αποτελεί και τυπικά παρελθόν. Δεν οδηγήθηκαν στο δικαστήριο οι δύο πλευρές καθώς υπήρξε συμβιβαστική λύση.

Ελεύθερος και τυπικά από τον Πανιώνιο ο Βαγγέλης Οικονόμου, ο οποίος την Κυριακή (17/12) έλυσε το συμβόλαιό του. Ο 30χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός είχε καταθέσει προσφυγή διεκδικώντας 97.000€, ωστόσο βρέθηκε συμβιβαστική λύση με την "κυανέρυθρη" ΠΑΕ και οι δύο πλευρές δεν οδηγήθηκαν στο δικαστήριο.

Την Τρίτη (19/12) θα ανακοινωθεί το "διαζύγιο" και ο Κορίνθιος στόπερ θα μπορέσει ελεύθερα να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός, που θα έχει κενές θέσεις στο κέντρο της άμυνας, ενδιαφέρεται ως γνωστόν να τον αποκτήσει και είναι πιθανό στις αμέσως προσεχείς ημέρες να προκύψουν εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Ο Οικονόμου πήγε στον Πανιώνιο το 2014 και κατέγραψε 106 συμμετοχές (σημείωσε και 5 γκολ). Εφέτος έχει παίξει σε 5 ματς πρωταθλήματος και σε άλλα 4 στο κύπελλο. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Κόρινθο, Ιωνικό, Θύελλα Πατρών, Άγιο Δημήτριο, Καβάλα, Ατρόμητο, Ρος Κάουντι και Βέροια.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ