ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υποδοχή με ύβρεις στην αποστολή του Παναθηναϊκού

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Επίθεση με ύβρεις και χειρονομίες από περίπου 25 οπαδούς του ΠΑΟΚ δέχθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", παρουσία αστυνομικών και του... Γιώργου Σαββίδη.

Δεν έτυχε και της... καλύτερης υποδοχής η αποστολή του Παναθηναϊκού, όταν έφτασε το απόγευμα στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, όπου παρουσία ισχνής αστυνομικής δύναμης και του Γιώργου Σαββίδη που περίμενε το τζετ του πατέρα του, οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν με ύβρεις και χειρονομίες στους Πράσινους.

Περίπου 20 - 25 οπαδοί του "Δικέφαλου" περίμεναν την αποστολή του Παναθηναϊκού και δεν εμποδίστηκαν από κάποιον να φτάσουν σε κοντινή απόσταση από παίκτες και προπονητικό τιμ. Επίθεση έγινε μόνο με ύβρεις και χειρονομίες, παρουσία μικρής αστυνομικής δύναμης, η οποία παρακολουθούσε το συμβάν (που δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις), μέχρι να μπουν όλοι οι Πράσινοι στο πούλμαν και να κατεθυνθούν προς το ξενοδοχείο.

Η απίστευτη σύμπτωση ήταν η σχεδόν ταυτόχρονη άφιξη του τζετ του Ιβάν Σαββίδη! Οι λιμουζίνες του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχαν παρκάρει 10-15 μέτρα πίσω από το πούλμαν του Παναθηναϊκού και τον περίμεναν ο γιος του, ο Μάκης Γκαγκάτσης και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος. Ο Ιβάν Σαββίδης αποχώρησε γρήγορα, όπως και οι Γκαγκάτσης, Κυριάκος. Ο Γιώργος Σαββίδης έμεινε στο χώρο, παρακολούθησε το σκηνικό και έφυγε μετά την αποχώρηση της πράσινης αποστολής, η οποία έδειξε γενικά αιφνιδιασμένη, παρότι... γενικά είναι προετοιμασμένη για φανατισμένη ατμόσφαιρα. Εντός γηπέδου όμως. Οχι... εκτός αεροδρομίου.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, 15-20 άτομα έβρισαν τους Πράσινους από απόσταση, χωρίς απειλητική διάθεση, ο Γιώργος Σαββίδης τους μίλησε και αποχώρησαν, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης χαιρετήθηκε και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. "Η φιλοξενία μας στον Παναθηναϊκό θα ανταποδίδει εκείνη του πρώτου ματς και θα είναι εφάμιλλη με αυτή που παρείχαμε στο ματς πρωταθλήματος" υποστηρίζει ο "Δικέφαλος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ