ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βρίσκουν λύση με Εσιέν, Τοτσέ στον Παναθηναϊκό

Βρίσκουν λύση με Εσιέν, Τοτσέ στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τους Τοτσέ και Εσιέν προκειμένου να μην προκύψει πρόβλημα για το τριφύλλι και μετά τις επαφές που έγιναν την Παρασκευή το θέμα δείχνει να ομαλοποιείται.

Την Παρασκευή (3/11) το πρωί έγινε γνωστό πως οι Τοτσέ και Εσιέν γνωστοποίησαν στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως αν δεν τους καταβληθούν τα συμφωνηθέντα τότε θα προχωρούσαν σε προσφυγή κατά του τριφυλλιού. Κάτι που θα δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα στους πράσινους.

Τις επόμενες ώρες υπήρξαν αρκετές επαφές με το νομικό γραφείο που εκπροσωπεί τους δυο παίκτες προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να μην προχωρήσουν οι δυο ποδοσφαιριστές στην καταγγελία.

Οι πράσινοι χρωστούν στον Εσιέν ένα υπόλοιπο δόσης για τον Οκτώβριο ενώ τη Δευτέρα λήγουν και οι δόσεις Νοεμβρίου που είναι 63.000 ευρώ (21.000 στον Τοτσέ και 42.000 στον Εσιέν).

Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να δώσουν αυτά τα χρήματα ή μεγάλο μέρος αυτών προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα. Από την ΠΑΕ τόνιζαν χθες το βράδυ πως: "Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σε συνεργασία με τα εμπλεκόμενα μέρη προκειμένου να διευθετήσουμε όλα τα θέματα".

Δείχνοντας ότι δεν σταματούν να δουλεύουν πάνω σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται ώστε να μη γίνει αγκάθι για τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ Η 1,35 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΑΜΕΣΑ ΑΠΑΙΤΗΤΑ

Αφαίρεση βαθμών ζητούν οι Εσιέν και Τοτσέ

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24