ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τουντούρης: "Υπάρχουν και άλλοι για τον Χατζηγιοβάνη"

Τουντούρης: "Υπάρχουν και άλλοι για τον Χατζηγιοβάνη"

Ο ατζέντης του Τάσου Χατζηγιοβάνη μίλησε σε βελγική εφημερίδα για την κατάσταση που ισχύει για τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Στην ηλεκτρονική έκδοση της βελγικής εφημερίδα "Het Nieuwsblad" μίλησε ο ατζέντης του Τάσου Χατζηγιοβάνη, Πασχάλης Τουντούρης. Ο Έλληνας μάνατζερ ρωτήθηκε για την προοπτική της Γάνδης, όμως επέλεξε να μην μιλήσει συγκεκριμένα και γενίκευσε το ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή.

"Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω συγκεκριμένα για τη Γάνδη, αλλά μπορώ να πω ότι αρκετές ομάδες από το Βέλγιο και επίσης την Ολλανδία τον εξετάζουν το τελευταίο διάστημα" ήταν το σχόλιο του Τουντούρη.

Κατόπιν, ο Τουντούρης αναφέρθηκε στη διαπραγμάτευση με τον Νταμπίζα, αναγνωρίζοντας εμμέσως τη στασιμότητα: "Ο Αναστάσιος είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και επιπλέον αυτή τη χρονιά είναι η τελευταία του συμβολαίου του. Είμαστε σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό και εξετάζουμε την καλύτερη δυνατή λύση για όλες τις πλευρές".

Το δημοσίευμα της "Het Nieuwsblad" αναφέρει ότι ο Χατζηγιοβάνης μπορεί να μετακομίσει σύντομα στο Βέλγιο, αφού η Γκεντ και άλλες βελγικές ομάδες τον παρακολουθούν. Ειδικά, η Γάνδη, φέρεται να ασχολείται με τον 22χρονο εξτρέμ από τον προηγούμενο χειμώνα.

Βέβαια, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό μέχρι τώρα για τον Χατζηγιοβάνη, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ έχει και έναν χαρακτήρα… καλέσματος. Είναι γεγονός ότι στο Βέλγιο και στην Ολλανδία αρκετοί έχουν φάκελο σκάουτινγκ για τον Χατζηγιοβάνη, αλλά το ενδιαφέρον διατηρείται σε φιλολογικό στάδιο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ