ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το νέο ΔΣ του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού

Το νέο ΔΣ του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Διεξήχθη η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού και εκλέχτηκε το νέο ΔΣ! Πρώτος σε ψήφους ο γιος του Αχιλλέα Μακρόπουλου, Κώστας.

Με τη μεγαλύτερη συμμετοχή από κάθε άλλη φορά, διεξήχθη η τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού, το απόγευμα της Δευτέρας (14/12) στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettus. Στη διαδικασία πήραν μέρος όλα τα παλιά μέλη και εγγράφησαν πολλά νέα, τα οποία εξέφρασαν την πρόθεση για πιο ενεργή παρουσία.

Στη Γενική Συνέλευση προήδρευσε ο Τάκης Οικονομόπουλος και από τις αρχαιρεσίες, προέκυψε το νέο 15μελές Διοικητικό Συμβούλιο. Χαρακτηριστικό του πλουραλισμού και της πλούσιας αθλητικής παράδοσης που έχει ο Παναθηναϊκός, είναι ότι εκλέχθηκαν εκπρόσωποι από 14 σπορ!

Στις εκλογές δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια και πρώτος σε ψήφους αναδείχτηκε ο Κώστας Μακρόπουλος, γιος του πρώην προέδρου του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα και παλαίμαχος πρωταθλητής της πυγμαχίας και του μοντέρνου πεντάθλου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο:

Κωστής Μακρόπουλος (Ξιφασκία)
Απόστολος Κόντος (Μπάσκετ)
Γιώργος Λιβέρης (Σκοποβολή)
Θόδωρος Συνοδινός (Πάλη)
Τάκης Οικονομόπουλος (Ποδόσφαιρο)
Σπύρος Θεοδωράκος (Ποδηλασία)
Βαγγέλης Οικονομάκος (Πυγμαχία)
Νίκος Πλυτάς (Πόλο)
Γιώργος Ψαρρόπουλος (Πυγμαχία)
Λεωνίδας Σαμπάνης (Άρση Βαρών)
Δημήτρης Κυτέας (Στίβος)
Κλέμη Διαμαντοπούλου (Τοξοβολία)
Κώστας Νικηφόρος (Πάλη)
Άγγελος Μακρής (Πινγκ Πόνγκ)
Κώστας Τουρναβίτης (Κολύμβηση - Μοντέρνο Πένταθλο)

Ο πρόεδρος της απερχόμενης Διοίκησης Απόστολος Κόντος, παρουσίασε τις πολυσχιδείς προσπάθειες του Συλλόγου των Παλαιμάχων Πρωταθλητών στη συσπείρωση όλων, στην δημιουργία εστίας δια της απόκτησης Γραφείων και στον εκσυγχρονισμό τουsiteγια να υπάρχει «φωνή» και σύγχρονο μέσο επικοινωνίας, ανοικτό προς όλους και για όλους.

Επίσης, ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου Γιώργος Λιβέρης, συμπληρωματικά ανέφερε ότι ο Σύλλογος αποτελεί έναν πολιτιστικό και κοινωνικό φορέα, με πρωτόγνωρες διαστάσεις για την Ελλάδα, πουστοχεύει στην διατήρηση, γνωριμία και επαφή των παλιών Πρωταθλητών μεταξύ τους αλλά και με τους νέους φιλάθλους, οι οποίοι είναι αναγκαίο να γνωρίζουν αυτούς που δόξασαν την Ελλάδα.

Η συγκρότηση του ΔΣ σε σώμα θα ακολουθήσει στην πρώτη συνεδρίαση του, τις επόμενες ημέρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ