Τέσσερις καταγγελίες για τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη στην ΕΠΟ

Βέμερ

Τέσσερις καταγγελίες για τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη στην ΕΠΟ

Την Τετάρτη ενώπιον του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ θα βρεθεί ο Παναθηναϊκός για να αντιμετωπίσει τις καταγγελίες των Βέμερ, Τοτσέ, Λέτο και Εσιέν.

Οι εκδικάσεις των καταγγελιών εις βάρος του Παναθηναϊκού συνεχίζονται με τις ίδιες και τις ίδιες καταγγελίες να εκδικάζονται έως ότου τελεσιδικήσουν ή βρεθεί οριστική λύση.

Για την Τετάρτη (14/3) το μεσημέρι και μετά και την αναβολή που είχε πάρει ο Παναθηναϊκός θα εκδικαστεί αρχικά η καταγγελία του Γενς Βέμερ, με ώρα έναρξης στις 15:00, ενώ μια ώρα αργότερα είναι προγραμματισμένες οι εκδικάσεις των Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Συνεδριάσεις Διαιτητικού Δικαστηρίου και Πειθαρχικής Επιτροπής

15:00

JENS ALEXANDER WEMMER – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

16:00

SEBASTIAN EDUARDO LETO – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

JOSE VERDU NICOLAS (ΤΟΤΣΕ) -ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

NEA ΑΙΤΗΣΗ JOSE VERDU NICOLAS (ΤΟΤΣΕ) -ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

MICHAEL ESSIEN – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ MICHAEL ESSIEN – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ".

Η πιο δύσκολη απ' όλες τις εκδικάσεις είναι αυτή του Γενς Βέμερ και το πιθανότερο είναι πως θα γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης και θα τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί λύση με τη καταβολή των χρημάτων που οφείλονται στον Γερμανό ποδοσφαιριστή.

Αντίθετα στις άλλες τρεις περιπτώσεις το πιθανότερο είναι να υπάρξει εκ νέου αναβολή την οποία και θα ζητήσει και πάλι ο Παναθηναϊκός.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24