Συνθήματα κατά Αλαφούζου, πρόταση για συνάντηση με Γιαννακόπουλο

Συνθήματα κατά Αλαφούζου, πρόταση για συνάντηση με Γιαννακόπουλο

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποθέωσαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ανοιχτή τους συγκέντρωση στον τάφο του Ινδού. Συνθήματα κατά του Γιάννη Αλαφούζου, έκλεισαν τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Στο κατάμεστο "Παύλος Γιαννακόπουλος", όπου το βράδυ της Τετάρτης (28/3) πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη ανοιχτή συγκέντρωση, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θέλησαν να μιλήσουν και να προτείνουν τρόπους αντίδρασης, με αφορμή τις δύσκολες ώρες που βιώνει η ομάδα.

Οι φίλοι των "πρασίνων" αποθέωσαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, θεωρώντας ότι είναι τώρα η μοναδική λύση που μπορεί να βγάλει από το αδιέξοδο την ομάδα. Ακούστηκαν, μάλιστα, υβριστικά συνθήματα κατά του Γιάννη Αλαφούζου. Όποιος πήρε το λόγο, ανέφερε ότι ο μεγαλομέτοχος έχει σχέδιο να οδηγήσει την ΠΑΕ στον υποβιβασμό.

Αποφασίστηκε να σταλούν επιστολές - διαμαρτυρίας σε όλα τα κόμματα εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου, ενώ προτάθηκε να συσταθεί επιτροπή που θα ζητήσει συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ζητώντας του να μπει άμεσα στην ΠΑΕ, έχοντας τη διαβεβαίωση ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα του.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, αφού ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση, έκλεισαν συμβολικά τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για μερικά λεπτά, σε μια κίνηση αντίδρασης για όσα γίνονται στην ομάδα.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24