Συμφωνία Μπακογιάννη - Γιαννακόπουλου για το γήπεδο στο Βοτανικό

Συνάντηση με το νέο δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη είχε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το Βοτανικό, όπως αποκάλυψε ο Sport24 Radio 103,3. Συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές για το πώς θα γίνει το έργο.

Συνάντηση με το νέο δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη είχε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το Βοτανικό, όπως αποκάλυψε ο Sport24 Radio 103,3. Μαζί του ήταν και άλλα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Το κλίμα ήταν απόλυτα θετικό, τα έβαλαν όλα κάτω για το πρότζεκτ στον Βοτανικό, υπαρχει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές για το πώς πρέπει να γίνει το έργο και πώς θα ξεπεραστούν τα εμπόδια, για να μην υπάρξουν προβλήματα όπως στο παρελθόν.

Αυτό που απομένει, είναι να γίνει συνάντηση με τον επόμενο πρωθυπουργό μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου (είτε είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είτε ο Αλέξης Τσίπρας) και από εκεί και πέρα να μπει ένα χρονοδιάγραμμα για το έργο του Βοτανικού. Μένει να διευκρινιστεί ποιο πλάνο από τα δυο έχει προβάδισμα.

Το ένα έχει να κάνει με τη μετατροπή του γηπέδου για τον Ερασιτέχνη σε γήπεδο μπάσκετ και από κάτω να μπουν τα ερασιτεχνικά τμήματα και το άλλο έχει να κάνει με κατασκευή γηπέδου μπάσκετ σε ένα οικόπεδο του Δήμου Αθηναίων, δίπλα από εκεί που θα γίνουν οι εγκαταστάσεις στον Βοτανικό. Αυτή την στιγμή, κανείς δεν ξέρει ποια λύση εχει προκριθεί.

Στο δια ταύτα της υπόθεσης, φαίνεται πως έχει γίνει ένα σημαντικό βήμα και το θέμα του νέου γηπέδου παίρνει μια άλλη πορεία...

Ακούστε το ρεπορτάζ του Sport24 Radio 103,3:

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.