ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στον ίδιο... γιατρό Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός!

Στον ίδιο... γιατρό Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός!

Μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας με το “Υγεία”, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός άλλαξε εφέτος “ιατρική στέγη” και συνήψε συμφωνία με το “Metrοpolitan”,το οποίο παρέχει τις υπηρεσίες του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός “συστεγάζονται” ιατρικά! Σύμφωνα με δημοσίευμα της“Live Sport”,μετά από πολλά χρόνια, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέκοψε τη συνεργασία της με το “Υγεία”, που ανήκει στον όμιλο τηςMIGκαι “μετακόμισε” στα... νότια προάστια, στο “Metropolitan”,με το οποίο συνεργάζεται η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, καθοριστικό ρόλο για την αλλαγή ιατρικού κέντρου από την πλευρά του Παναθηναϊκού έπαιξε ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ των Πράσινων, Παναγιώτης Κουλουμέντας, ο οποίος από την περυσινή σεζόν – λίγους μήνες μετά την επέμβαση στον Μάρκους Μπεργκ από τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα του περυσινού πρωταθλήματος εναντίον του Πλατανιά – άλλαξε εργασιακή στέγη από το “Υγεία” στο “Metropolitan”.

Συνεπώς, ας μην απορήσουμε αν δούμε κάποια στιγμή τα φιλαράκια Τσόρι και Ζέκα ή τον Νίνη με τον Καπίνο ή τον Ρομπέρτο με τον Νάνο και τον Σάντσεθ να περιμένουν τον... ίδιο γιατρό για εξετάσεις. Αχρείαστες να είναι σε όλους! Με εξαίρεση βεβαίως τις “καθιερωμένες” κάθε σεζόν σε κάθε ομάδα που αναφέρονται σε μετρήσεις και “δείκτες”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ