Στον δρόμο που χάραξαν, Ρεάλ, Μπάρτσα και Μπάγερν ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την Πέμπτη τη συμφωνία και συνεργασία του με την Audi Hellas που πλέον συγκαταλέγεται στους επίσημους χορηγούς των "πράσινων".

Μια νέα χορηγική συνεργασία ανακοίνωσε στην διάρκεια της Πέμπτης ο Παναθηναϊκός. Μια συμφωνία και συνεργασία στον δρόμο που έχουν χαράξει μεγάλες ομάδες όπως η Μπάγερν, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ.

Οι πράσινοι εδώ και λίγες μέρες έχουν έρθει σε συμφωνία με την Audi Hellas η οποία ήδη έχει προμηθεύει με οχήματα τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του τριφυλλιού ενώ η εταιρεία αυτοκίνησης θα είναι και επίσημος χορηγός του Παναθηναϊκού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Audi, η οποία συγκαταλέγεται πλέον μεταξύ των επίσημων χορηγών της ομάδας.

Η νέα αυτή συνεργασία έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από ενέργειες που συστηματικά γίνονται στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εμπορικής προοπτικής και της εταιρικής δυναμικής του Παναθηναϊκού

Η Εμπορική Διευθύντρια της Π.Α.Ε., κα Σέβη Πόντη, δήλωσε σχετικά με τη νέα συνεργασία: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς που βάλαμε στη μηχανή της ομάδας την… ιπποδύναμη μιας εταιρίας με το κύρος και τη δυναμική της Audi. Συνεχίζουμε σταθερά προσανατολισμένοι στην προσπάθεια ενίσχυσης και διεύρυνσης της χορηγικής ομάδας του Παναθηναϊκού».

Ο Nicholas Bernard, Sales και Marketing Director της Audi Hellas σχολίασε από την πλευρά του: «Οι βασικές αξίες που οδηγούν την Audi  είναι το τρίπτυχο καινοτομία, τεχνολογία, εξέλιξη. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός, τόσο διαχρονικά όσο και σήμερα εκφράζει αυτές τις αξίες και γι’ αυτό ξεκινήσαμε αυτήν τη συνεργασία, η οποία θεωρώ ότι θα είναι αμοιβαία επωφελής».

Πρώτη «πράξη» της συνεργασίας μεταξύ Audi και ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν η παράδοση των νέων αυτοκινήτων σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο της ομάδας, η οποία έγινε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της μεγάλης εταιρείας αυτοκινήτων".

Πλην των Μπάγερν, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα και άλλες ομάδες όπως Γκλάντμπαχ, Αμβούργο, Χέρτα, Νυρεμβέργη, Χοφενχάιμ, Αουγκσμπουργκ, Ίνγκλοσταντ, Μίλαν, Άντερλεχτ και Ζάλτσμπουργκ έχουν συνεργασία με την Audi.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24