Στην Αθήνα ο Σισέ για την εκδίκαση της δίκης με Μαρινάκη

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (21/2) ο Τζιμπρίλ Σισέ με τον Γάλλο πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού να παρουσιάζεται την Τετάρτη το πρωί (22/2) σε δικαστήριο όπου θα γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης για το επεισόδιο με τον ίδιο και το Βαγγέλη Μαρινάκη στο ντέρμπι του 2011.

Στην Αθήνα είναι από το μεσημέρι της Τρίτης (21/2) ο Τζιμπρίλ Σισέ καθώς την Τετάρτη (22/2) είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της μήνυσης που είχε καταθέσει ο Γάλλος πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη για όσα είχαν γίνει στο ντέρμπι της 19ης Φεβρουαρίου 2011.

Η δίκη είχε ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη, σε δικαστήριο του Πειραιά, με τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Καλόπουλο να καταθέτει αλλά τη δίκη να διακόπτεται μετά από αίτημα των δικηγόρων του Ολυμπιακού για παρουσία και του Τζιμπρίλ Σισέ στην εκδίκαση.

Από τότε είχε οριστεί δικάσιμος για τις 22 Φεβρουαρίου 2017 και ο Γάλλος επιθετικός ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου την Τετάρτη να παραστεί στο δικαστήριο και να συνεχιστεί η δίκη.

Μάλιστα έχουν κληθεί μεταξύ άλλων ως μάρτυρες και οι βοηθοί διαιτητή του αγώνα, Δημήτρης Σαραϊδάρης και Σπύρος Τρύφωνας, ο τότε διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γόντικας, καθώς και ο τότε επιχειρησιακός διευθυντής του συλλόγου, Βαγγέλης Πέτσος, και ο Κυριάκος Κρητικόπουλος, τότε βοηθός του υπευθύνου ασφαλείας της "πράσινης" ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ 2011

Διακοπή στη δίκη Τζιμπρίλ Σισέ - Βαγγέλη Μαρινάκη

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.