Στα εκδοτήρια τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός

Στα εκδοτήρια τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο (3/2) το βράδυ στην Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη τον κόσμο του και το Σάββατο υποδέχεται τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο. Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου βγήκαν από τη Δευτέρα στην κυκλοφορία και θα διατίθενται μέχρι το Σάββατο το βράδυ και την ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Τα εισιτήρια κοστίζουν από 10 έως 50 ευρώ και στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού για να στηρίξουν τον Ουζουνίδη και τους ποδοσφαιριστές του.

"Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας το προσεχές Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου  (19:30) τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα και θα διεξάγεται ελεύθερα για όλους ηλεκτρονικά, μέσω viva.gr.  αλλά και από τα εκδοτήρια, καθημερινά 09:30 έως 17:30. Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα η διάθεση θα πραγματοποιείται από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.    

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:  

ΘΥΡΕΣ

Τιμή Εισιτηρίου

 

6, 7, 13, 14

10 Ευρώ

 

1, 5Β & 5Γ, 8, 12,

15 Ευρώ

 

2, 5Α, 9, 11

20 Ευρώ

 

10

30 Ευρώ

 

3

50 Ευρώ

 

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Δύναμη και αντοχή: 8 ασκήσεις που θα αναδείξουν τους μυς σου

Μια προπόνηση για όλο το σώμα, που μπορείς να την κάνεις παντού και να βλέπεις πάντα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24