ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σαβιέρ: "Μόνο ένας τρελός θα έλεγε όχι στον Παναθηναϊκό"

Σαβιέρ: "Μόνο ένας τρελός θα έλεγε όχι στον Παναθηναϊκό"
Αντόνιο Σαβιέρ, δελτίο Τύπου (In Time) IN TIME

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός του Παναθηναϊκού, Αντόνιο Σάβιερ, μιλώντας στο PAO TV υποστήριξε πως κανείς δεν θα μπορούσε να πει όχι στο τριφύλλι και μίλησε για όσα του είπαν οι Ζέκα και Νούνες για τους πράσινους.

Ο Αντόνιο Σαβιέρ είναι από το απόγευμα της Πέμπτης (30/7) και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού υπογράφοντας το τριετές συμβόλαιο του με το τριφύλλι. Λίγη ώρα αργότερα μέσω του PAO TV ο Πορτογάλος εξτρέμ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις αναφορικά με το ναι που είπε στους πράσινους, τα όσα του είπαν οι Νούνες και Ζέκα ενώ αναφέρθηκε και στο βασικό στόχο του με τη φανέλα του τριφυλλιού.

Ο Σαβιέρ ο οποίος πήγε στο "Γ. Καλαφάτης" όπου είδε το προπονητικό κέντρο των πράσινων ενώ συνομίλησε με τους Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος είπε στην κάμερα του PAO TV:

"Μετά τη συνομιλία μου με τον κ. Ρόκα, ήταν εύκολο να πάρω την απόφασή μου. Θεωρώ ότι μόνο ένας... τρελός δεν θα αποδεχόταν πρόταση από έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Μίλησα πρόσφατα με τον Ζοάο Νούνες, αλλά και με τον Ζέκα που έχει γράψει τη δική του ιστορία, φορώντας αυτή τη φανέλα και μου μίλησαν και οι δύο με τα καλύτερα λόγια για το σύλλογο. Μου εξήγησαν πως ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο κλαμπ, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Μου είπαν ότι έχει σπουδαία ιστορία και πως το καλύτερο για μένα θα ήταν να έρθω εδώ.

Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου, να βάλω κι εγώ το δικό μου... λιθαράκι στην προσπάθεια που θα κάνει ο Παναθηναϊκός. Νομίζω ότι πρέπει όλοι μαζί να τραβήξουμε... κουπί και να είμαστε μία ομάδα, με όλη τη σημασία της λέξης. Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Για έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός, δεν πρέπει να έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος σε κάθε ματς.

Πρέπει να μπαίνουμε σε όλους τους αγώνες με μοναδικό στόχο τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει. Νομίζω όμως ότι ο σημαντικότερος στόχος είναι να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ