ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρόκα: "Ακόμη δεν έχουμε συμφωνία με τον Νάγκι"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΣΑΒΙ ΡΟΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ  ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΣΑΒΙ ΡΟΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβι Ρόκα παραδέχτηκε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ούγγρο εξτρέμ, Ντομινίκ Νάγκι, αλλά ξεκαθάρισε ότι ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, μίλησε στην ΕΡΤ μετά το 3-0 επί του Πανιωνίου και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας του.

Ο Ισπανός παραδέχτηκε το ενδιαφέρον για τον Ούγγρο εξτρέμ, Ντομινίκ Νάγκι, αλλά ξεκαθάρισε ότι ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία. " Ναι είναι στη λίστα μας, αλλά ακόμη δεν έχουμε συμφωνία" ανέφερε ο Ρόκα.

Για τον 25χρονο μέσο, Ανουάρ, που από το βράδυ της Κυριακής (12/1) βρίσκεται στην Αθήνα, είπε: " Αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα δούμε. Μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, ποτέ δεν ξέρεις".

Για τη νίκη επί του Πανιωνίου υποστήριξε: "Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες. Ήταν καλή νίκη, μετά την ήττα από τον ΠΑΣ. Μπορούμε όμως να παίξουμε και καλύτερα".

Για την παραμονή για δύο μέρες στο ξενοδοχείο ενόψει ΠΑΣ: "Δεν θεωρώ ότι είναι κακό για τους παίκτες. Θέλαμε να υπάρξει μεγαλύτερη συγκέντρωση στο παιχνίδι και για αυτό πήραμε αυτή την απόφαση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ