Πρόταση 40,5 εκατ. Ευρώ από ξένο fund για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός έχει ανοιχτά δεκάδες μέτωπα, απειλείται με υποβιβασμό είτε λόγω αφαίρεσης βαθμών, είτε λόγω μη αδειοδότησης, αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος έχει στα χέρια του πρόταση συνολικού ύψους 40,5 εκατ. Ευρώ για την ΠΑΕ από το "Pan Asia Investements" fund με έδρα την Ελβετία!

Πρόταση συνολικού ύψους 40,5 εκατ. ευρώ από το "Pan Asia Investements" fund με έδρα την Ελβετία έχει στα χέρια του ο Γιάννης Αλαφούζος! Η προσφορά που κατατέθηκε πριν από λίγες μέρες στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ήταν η εξής: 13 εκατ. Ευρώ για τις εφετινές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, 7,5 εκατομμύρια ευρώ για το προπονητικό κέντρο στο Κορωπί και το σημαντικότερο: 20 εκατ. Ευρώ για την επόμενη σεζόν. Επιπρόσθετα, βάσει της προσφοράς του fund, "χαρίζεται" το ποσό των 7 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν στο "δεσμευμένο" τηλεοπτικό συμβόλαιο της ΠΑΕ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ σκέφτηκε σοβαρά την πρόταση που του έγινε πριν από λίγες μέρες και – τουλάχιστον σε πρώτη φάση – δεν την έχει δεχθεί. Δεν την έχει απορρίψει οριστικά, αλλά προς το παρόν ζητά επιπλέον 13 εκατομμύρια  ευρώ! Επειδή, ωστόσο, σε τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις όλα είναι ανοιχτά, θα πρέπει να κρατήσουμε μικρό καλάθι για το τι μπορεί να συμβεί τις επόμενες μέρες, δεδομένου ότι η κατάσταση είναι αφόρητα πιεστική στον Παναθηναϊκό και ο ίδιος βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Το fund που υπέβαλε την πρόταση στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι το Pan Asia Investements και έχει έδρα την Ελβετία.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.