ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσπάθεια να σπάσουν το συμβόλαιο του Λουτσιάνο στον Παναθηναϊκό

Προσπάθεια να σπάσουν το συμβόλαιο του Λουτσιάνο στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό επιθυμούν να λύσουν το συμβόλαιο του Λουτσιάνο που είναι στο τελικό στάδιο επανόδου του από τον σοβαρό τραυματισμό του με σκοπό να γλιτώσουν το πιο βαρύ συμβόλαιο αυτή τη στιγμή στο πράσινο μπάτζετ.

Πριν από μικρό χρονικό διάστημα ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλοντας να δείξει πόσο άσχημα είναι τα πράγματα στον Παναθηναϊκό είχε δηλώσει πως οι διοικούντες είχαν ζητήσει από τον ίδιο και τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο να λύσουν το συμβόλαιο του Λουτσιάνου που ήταν τραυματίας.

Κάτι που δεν είχε δεχτεί κανείς εκ των δυο αφού το θεωρούσαν ανεπίτρεπτο να πουν οτιδήποτε στον Βραζιλιάνο επιθετικό ο οποίος έδινε τη μάχη του ώστε να επιστρέψει και πάλι υγιείς στον αγωνιστικό χώρο.

Πλέον όμως και μετά τις αλλαγές που έγιναν στα πρόσωπα της ΠΑΕ η σκέψη αυτή επανήλθε στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και υπάρχει η επιθυμία να προβούν σε λύση της συνεργασίας τους με τον Λουτσιάνο.

Ούτως ώστε το τριφύλλι να απαλλαγεί από το υψηλότερο συμβόλαιο (550.000 ευρώ) που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο μπάτζετ των πράσινων.

Το αν θα τα καταφέρουν ή όχι όμως μένει να το δούμε το προσεχές διάστημα. Δεν αποκλείεται οι πράσινοι να εντείνουν τις προσπάθειες τους τις επόμενες μέρες έχοντας στο μυαλό τους πως το πρωτάθλημα Βραζιλίας ξεκινάει στις 14 Απριλίου και θα μπορούσε ο Λουτσιάνο να βρει μια ομάδα να αγωνιστεί στην πατρίδα του.

Σε μια πρώτη επαφή που έγινε πριν κάποιες μέρες ο Λουτσιάνο ζήτησε να πληρωθεί όλο το φετινό συμβόλαιο του, από το οποίο έχει πάρει ελάχιστα χρήματα, για να αποχωρήσει. Κάτι που φυσικά δεν ήθελαν επ' ουδενί να κάνουν οι πράσινοι για αυτό και η πρώτη κουβέντα έμεινε εκεί.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24