ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ποια είναι η πολιτική των συμβολαίων στον Παναθηναϊκό!

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Από τον Παναθηναϊκό τοποθετήθηκαν για τα δημοσιεύματα περί επέκτασης και αναπροσαρμογής αποδοχών στον Γιάννη Μπουζούκη. Τι λέει η ΠΑΕ για Ντιαμπατέ και Τραορέ.

Καμία παρέκκλιση από την κεντρική οικονομική πολιτική του δεν πρόκειται να κάνει ο Νίκος Νταμπίζας, ξεκαθαρίζουν από τον Παναθηναϊκό με αφορμή δημοσιεύματα για πρόωρη επέκταση και αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Γιάννη Μπουζούκη. Από το Τριφύλλι επιθυμούν να περιορίσουν το "θόρυβο" που έχει προκληθεί γύρω από τους νεαρούς παίκτες.

Άλλωστε, η φιλοσοφία του Νταμπίζα είναι δεδομένη: κάθε παίκτης ανεξαρτήτου ηλικίας ή εθνικότητας θα αξιολογείται σε διάρκεια και όχι με μεμονωμένες εμφανίσεις. Εάν ο Νταμπίζας σε συνεννόηση με τον Δώνη, κρίνουν ότι πρέπει να επιβραβεύσουν έναν ποδοσφαιριστή, θα κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες, πάντα εντός των ορίων του προϋπολογισμού της ΠΑΕ.

Επιπλέον, ο Μπουζούκης υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό στις 14 Μαΐου του 2018, δηλαδή πριν από 3,5 μήνες. Δεν θα ήταν συνετό εκ μέρους της διοίκησης να του αυξήσει τόσο νωρίς τις αποδοχές, γιατί μετά θα έστελνε ανάλογα μηνύματα και στους υπόλοιπους και ο προγραμματισμός για το μπάτζετ θα εκτροχιαζόταν από την αρχή της σεζόν.

ΝΤΙΑΜΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΑΟΡΕ

Το Sport24.gr αποκάλυψε ότι ο Σεΐχ Ντιαμπατέ και ο Λασινά Τραορέ έχουν τεθεί υπόψη του Νίκου Νταμπίζα για τη θέση του βασικού επιθετικού. Ωστόσο, από την ΠΑΕ έλεγαν ότι οι δύο παίκτες είχαν προταθεί πριν εβδομάδες και δεν βρίσκονται στις περιπτώσεις που προχωρούν. Πάντως το ρεπορτάζ μας επιμένει ότι οι δύο παίκτες παραμένουν στη λίστα του Νταμπίζα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ