ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιο κοντά στον Παναθηναϊκό ο Λάμπρου

Πιο κοντά στον Παναθηναϊκό ο Λάμπρου
EUROKINISSI

Αυξημένες είναι πλέον οι πιθανότητες ώστε ο Λάζαρος Λάμπρου να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό, καθώς ο ΠΑΟΚ και ο 21χρονος επιθετικός θα λάβουν την οριστική απόφασή τους εντός των επόμενων ωρών.

Το προηγούμενο διάστημα ο Νίκος Νταμπίζας είχε αρκετές επαφές με τον ΠΑΟΚ και τον Λάζαρο Λάμπρου προκειμένου ο 21χρονος επιθετικός να φορέσει και πάλι τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος και οι πράσινοι να ενισχυθούν μεσοεπιθετικά με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

Τις προηγούμενες μέρες ο Λάμπρου, ο οποίος θα ήθελε να μείνει στον ΠΑΟΚ, είχε στα χέρια του τόσο την προοπτική δανεισμού σε σύλλογο του εξωτερικού, όσο και την επιλογή του Παναθηναϊκού με τον Νταμπίζα να τον έχει στο στόχαστρο.

Στην διάρκεια της σημερινής μέρας όμως αναμένεται να πάρει την οριστική του απόφαση για το μέλλον του, τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο, καθώς ήδη απέρριψε την πρόταση της ολλανδικής Φορτούνα Σιτάρντ.

Τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως ο Λάμπρου σκέφτεται περισσότερο την προοπτική του Παναθηναϊκού σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και οι πιθανότητες να επιστρέψει στους πράσινους είναι περισσότερες από ποτέ.

Ο Λάμπρου αναμένεται σήμερα να συνομιλήσει τόσο με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ όσο και με αυτούς του Παναθηναϊκού προκειμένου να πάρει την οριστική του απόφαση. Όμως πολλά θα εξαρτηθούν και από τη διαπραγμάτευση ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού, καθώς ο Νίκος Νταμπίζας δεν θέλει δανεικούς παίκτες και ο Δικέφαλος του Βορρά δύσκολα θα παραχωρήσει τον Λάμπρου απλώς με ποσοστό μεταπώλησης. Για να δούμε αν η σεζόν θα βρει τον Λάμπρου ντυμένο στα πράσινα δίπλα τους καλούς του φίλους και πρώην συμπαίκτες του, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη και Στάικο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ