ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δύο αναγκαστικές αλλαγές ο Παναθηναϊκός σε 13 λεπτά!

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης έχασε νωρίς λόγω τραυματισμών τους Ουσμάν Κουλιμπαλί και Εμμάνουελ Ινσούα και αναγκάστηκε να χαραμίσει δύο από τις τρεις αλλαγές του στο ματς ΠΑΣ - Παναθηναϊκός.

Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού στους Ζωσιμάδες, ο σχεδιασμός του Γιώργου Δώνη πήγε... περίπατο. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είδε δύο από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του να αποχωρούν τραυματίες και αναγκάστηκε να τους αντικαταστήσει.

Στο 6' ο Ουσμάν Κουλιμπαλί υπέστη μυϊκό τραυματισμό καταδιώκοντας τον Νικολιά στη δεξιά πλευρά της μεγάλης περιοχής του Διούδη και ένα λεπτό αργότερα, παραχώρησε τη θέση του στον Νώντα Παντελάκη.

Στο 14' ο Εμμάνουελ Ινσούα σε εναέρια διεκδίκηση της μπάλας με τον Σκόνδρα, δέχτηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι και δεν μπόρεσε να συνεχίσει, αφού ζαλιζόταν. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ αντικαταστάθηκε από τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη.

Είναι προφανές ότι το παιχνίδι "στράβωσε" από την αρχή για τον Γιώργο Δώνη, αφού οι δύο γρήγορες αναγκαστικές αλλαγές, του στέρησαν τη δυνατότητα να παρέμβει στη διάρκεια του 90λεπτου και έμεινε μόνο με μία αλλαγή.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ