ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Το δίλημμα του Δώνη για την ενδεκάδα

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται ότι καταλήγει σε σύστημα με τετράδα στην άμυνα για το παιχνίδι της Τούμπας και το ερωτηματικό έχει να κάνει με τη χρησιμοποίηση ενός ή δυο επιθετικών.

Με την απόφαση του να πάρει μαζί του στη Θεσσαλονίκη 23 ποδοσφαιριστές και εξαιρουμένου του τρίτου γκολκίπερ να έχει τέσσερις παίκτες ακόμη για να αφήσει εκτός 18άδας την τελευταία στιγμή ο Γιώργος Δώνης έδειξε ότι μέχρι τελευταία στιγμή θα δουλεύει όχι μόνο την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας αλλά ακόμα και την 18άδα.

Για παράδειγμα ο Δώνης μπορεί να θεωρεί πως ο Μουνιέ παρά τις προπονήσεις που έχει χάσει από τη στιγμή που ξεπέρασε τον τραυματισμό του ίσως είναι πιο χρήσιμος για να αγωνιστεί για 15-20 λεπτά αν χρειαστεί έναντι κάποιου νεαρού ποδοσφαιριστή που ίσως "μασήσει" στην ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Για αυτό το λόγο την τελική του απόφαση θα την πάρει λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή του Παναθηναϊκού από το ξενοδοχείο ή φτάνοντας στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Αναφορικά με την ενδεκάδα τώρα αυτό που φαίνεται πως έχει ξεκαθαρίσει είναι η επιλογή του Δώνη να παρατάξει με τετράδα τον Παναθηναϊκό και όχι με τριάδα. Παραμένει ως δίλημμα όμως το αν θα αγωνιστεί με έναν επιθετικό και συγκεκριμένα 4-2-3-1 ή με δυο επιθετικούς και με 4-4-2 όπως το ματς στην Τούμπα.

Στην πρώτη περίπτωση η ενδεκάδα αναμένεται να αποτελείται από τους Διούδη, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιο, Μαυρομάτη, Ινσούα, Κουρμπέλη, Δώνη, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Χατζηθεοδωρίδη και Μακέντα. Στην δεύτερη θα μείνει εκτός ο Χατζηθεοδωρίδης και τη θέση του πάρει ο Καμπετσής.

Με τον Δώνη να μας έχει συνηθίσει στις εκπλήξεις από τις αρχές της σεζόν δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε από τη στιγμή που ο Γιόχανσον, εκ των καλύτερων του Παναθηναϊκού στις πρώτες αγωνιστικές είναι έτοιμος, να τον δούμε σε ένα ρόλο έκπληξη όπως για παράδειγμα αυτόν του δεξιού χαφ εξτρέμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ