ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Υπέστη διάστρεμμα ο Μπεκ

Παναθηναϊκός: Υπέστη διάστρεμμα ο Μπεκ

Η ενσωμάτωση του Ούφε Μπεκ στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού θα καθυστερήσει σημαντικά, αφού ο Δανός εξτρέμ τραυματίστηκε στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης.

Ένας από τους αστερίσκους στη μεταγραφή του Ούφε Μπεκ αφορούσε το ιστορικό τραυματισμών που "κουβαλά" ο ποδοσφαιριστής. Μία παράμετρος που εμπόδισε τον Δανό εξτρέμ να κάνει την καριέρα που θα μπορούσε βάση των προσόντων του.

Δυστυχώς, προτού προλάβει να παίξει με τον Παναθηναϊκό, ο Ούφε Μπεκ τραυματίστηκε. Ο Δανός χτύπησε στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (27/8) και η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για διάστρεμμα στην ποδοκνημική. Την Τετάρτη ο Μπεκ θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να εκτιμηθεί επακριβώς το μέγεθος της ζημιάς.

Είναι ένα μεγάλο πισωγύρισμα για τον Μπεκ, αφού ο ποδοσφαιριστής αναμενόταν να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Βάση πλάνου, ο 26χρονος επιθετικός θα ήταν διαθέσιμος στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, τώρα θα καθυστερήσει περίπου ένα μήνα...

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Η πρωινή προπόνηση είχε κυρίως ασκήσεις φυσικής κατάστασης και η απογευματινή περιλάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ