ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Κολοβό, Αγιούμπ κόντρα στην ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Μετά τον Ινσούα που είναι τιμωρημένος αλλά και τραυματίας εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ έμειναν οι Κολοβός και Αγιούμπ.

Χωρίς κάποιο επιπλέον πρόβλημα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Γιώργος Δώνης πλην του τραυματία και τιμωρημένου Ινσούα δεν έχει άλλο πονοκέφαλο στο μυαλό του.

Ο 50χρονος τεχνικός τουλάχιστον αναφορικά με την 20άδα που πήρε μαζί του δεν έκανε κάποιο ροτέισον παίρνοντας όλους τους παίκτες που υπολογίζει και ενόψει ΠΑΟΚ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από είκοσι παίκτες οι οποίοι είναι οι εξής: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κολοβός, Αγιούμπ και Θεοχάρης που δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Κότσαρης που έχει επιστρέψει από τραυματισμό αλλά και οι μικροί που αναμένεται να ενισχύσουν την ομάδα Νέων στο αντίστοιχο ντέρμπι των δύο ομάδων την Κυριακή το πρωί.

Στην προπόνηση του Σαββάτου πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πλην του Ινσούα που έκανε θεραπεία ενώ ο Καρλίτος απουσιάζει με άδεια για προσωπικούς λόγους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ