ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τσεκάρισμα εκ νέου σε Χατζηγιοβάνη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά το φιλικό με τον Άγιαξ σκάουτ από το Βέλγιο και την Ολλανδία είδαν και το παιχνίδι με την Μπρέντα έχοντας στραμμένα το βλέμμα τους στον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη φετινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού και δείχνει πως δεν έχει στο μυαλό του το γεγονός πως το συμβόλαιο του με το τριφύλλι ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει ανανεώσει παρά τις συζητήσεις των δυο πλευρών.

Την ίδια ώρα όμως το τσεκάρισμα στο 22χρονο ποδοσφαιριστή από σκάουτ της Ολλανδίας και του Βελγίου συνεχίζεται και είναι χαρακτηριστικό πως στα τρία από τα πέντε αν όχι και στα τέσσερα πλην του ματς με τη Μπίρσοτ άνθρωποι ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του τον τσέκαραν από κοντά.

Τόσο στο φιλικό με τον Άγιαξ όσο και στο φιλικό της Δευτέρας κόντρα στην Μπρέντα, το τελευταίο χρονικά, ήταν σκάουτ από ομάδες που εδώ και ένα - ενάμιση χρόνο παρακολουθούν τον Χατζηγιοβάνη για να τον δουν εκ νέου να αγωνίζεται σε ένα ακόμη παιχνίδι.

Μάλιστα οι άνθρωποι της Μπρέντα έλεγαν πως τουλάχιστον τρεις-τέσσερις σκάουτ ξένων ομάδων ήταν στο γήπεδο με αφορμή την παρουσία του Έλληνα διεθνή εξτρέμ.

Φυσικά το θέμα της παραχώρησης του ή μη παραμένει ακόμα ανοικτό και ίσως όλα μπουν στην τελική τους ευθεία με την άφιξη των πράσινων στην Ελλάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ