ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το βάρος στον Νούνες

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης τονώνει το ηθικό του Ζοάο Νούνες και τον προετοιμάζει για τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Άρη.

Να ανορθώσει το ηθικό του Ζοάο Νούνες προσπαθεί ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε απανωτά τετ-α-τετ με τον Πορτογάλο αμυντικό και μίλησε μαζί του για το παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου με τον ΟΦΗ.

O Νούνες ήταν από τους μοιραίους του Παναθηναϊκού στην ήττα με 3-1, υποπίπτοντας σε λάθη τόσο ατομικά, όσο και σε επίπεδο τακτικής. Η κακή απόδοση, σε συνδυασμό με τις αποδοκιμασίες των οπαδών, έχουν ρίξει την ψυχολογία του 23χρονου ποδοσφαιριστή και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Δώνη.

Μετά την αποβολή του Δημήτρη Κουρμπέλη και την επικείμενη απουσία του αρχηγού από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη, ο Δώνης προορίζει τον Νούνες για αμυντικό μέσο. Για αυτό, το "τρένο" επιχειρεί να τονώσει την αυτοπεποίθηση του Πορτογάλου, αλλιώς θα έχει προβλήματα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Δώνης επαναλαμβάνει στον Νούνες ότι τον εμπιστεύεται και δεν τον κρίνει αρνητικά από ένα ματς. Το θετικό είναι ότι ακόμα μεσολαβούν αρκετές μέρες μέχρι την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου. Ο Δώνης θα συνεχίσει να δουλεύει με τον Ίβηρα παίκτη και ευελπιστεί ότι αυτή τη φορά, θα δείξει άλλο πρόσωπο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ