ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το νέο τατουάζ του Χατζηγιοβάνη και η ιστορία του

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έκανε ένα νέο τατουάζ στο οποίο συνδύασε τη μπάλα, την αγαπημένη του Μυτιλήνη και το πρώτο νούμερο που φόρεσε ως επαγγελματίας στον Παναθηναϊκό. (VIDEO)

Στον Τάσο Χατζηγιοβάνη αρέσουν αρκετά τα τατουάζ και πόσο μάλλον αυτά που συνδυάζονται με το ποδόσφαιρο. Ο 23χρονος εξτρέμ μέχρι τη Δευτέρα το πρωί είχε ήδη μια μπάλα με το νούμερο δέκα στο λαιμό του αλλά και τη λέξη υπομονή επίσης στο λαιμό.

Τη Δευτερα (20/7) και μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με τον Παναθηναϊκό, έχει και αυτό τη σημασία του, έκανε ένα ακόμα το οποίο είναι πραγματικά όμορφο και συνδυάζει τη μπάλα, την αγαπημένη του Μυτιλήνη, το πρώτο νούμερο που φόρεσε στο τριφύλλι ως επαγγελματίας, το "39" αλλά και το όνειρο που είχε από μικρός να παίξει ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα έκανε ένα μικρό παιδί το οποίο είναι με μια μπάλα στα πόδια μπροστά από το σπίτι του στη Μυτιλήνη. Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο tatoo artist που έκανε το τατουάζ στον Χατζηγιοβάνη και εν συνεχεία το αναδημοσίευσε και ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ