ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τίτλοι τέλους για Ταράση μετά από δεκαπέντε χρόνια

ΝΕΟΙ / ΟΣΦΠ-ΠΑΟ
Tarasis, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωσή της γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον Κώστα Ταράση ο οποίος από το 2005 έως σήμερα κατείχε διάφορα πόστα στην ακαδημία του τριφυλλιού.

Το τέλος της συνεργασίας της με τον Κώστα Ταράση, προπονητή των ακαδημιών του Παναθηναϊκού από το 2005 έως και σήμερα, έκανε γνωστό η πράσινη ΠΑΕ με ανακοίνωση της το βράδυ της Τρίτης (14/7). Σε αυτή τονίζεται πως ο κύκλος συνεργασίας των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε, στέκεται στην προσφορά του και τον ευχαριστεί θερμά για όσα προσέφερε στο σύλλογο.

"Μετά από 15 χρόνια κοινής διαδρομής ο κύκλος της συνεργασίας της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού με τον Κώστα Ταράση ολοκληρώνεται σήμερα. Αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου και ειδικότερα της Ακαδημίας την οποία υπηρέτησε από πολλές διαφορετικές θέσεις αυτά τα 15 χρόνια. Τον ευχαριστούμε θερμά για όσα προσέφερε στον Παναθηναϊκό".

Είναι γεγονός πως η ανακοίνωση αυτή εξέπληξε αρκετούς, εντός και εκτός της ακαδημίας του Παναθηναϊκού ενώ οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως ο ίδιος ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής έμαθε από την επίσημη ανακοίνωση των πράσινων ουσιαστικά το τέλος της συνεργασίας του με το τριφύλλι καθώς η ενημέρωση προς το πρόσωπο του ήταν πως θα συνεχίσει να εργάζεται για το σύλλογο απ' άλλο πόστο που θα το μάθαινε τις επόμενες μέρες.

Ο Τάρασης που στην ποδοσφαιρική του θητεία στον Παναθηναϊκό είχε πάνω από 130 συμμετοχές με το τριφύλλι στο στήθος ενώ ήταν μέλος της ομάδας που είχε φτάσει στα ημιτελικά με τη Λίβερπουλ το 1984-85 δούλεψε στην ακαδημία των πράσινων από το 2005. Σε αυτή τη 15ετη του θητεία είχε περάσει από την Κ19 του συλλόγου, την Κ17, την Κ15 ενώ την τελευταία χρόνια ήταν υπεύθυνος στα μικρότερα τμήματα του τριφυλλιού.

Από τα... χέρια του έχουν περάσει μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός. Ποδοσφαιριστές όπως ο Σωτήρης Νίνης, ο Χάρης Μαυρίας, ο Βαλεντίνος Βλάχος, Χρήστος Δώνης, Λάζαρος Λάμπρου, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιάννης Μπουζούκης, όπως επίσης και με τους περισσότερους από τη γενιά του 2001, Αλεξανδρόπουλο, Ζαγαρίτη, Βαγιαννίδη, Σερπέζη και αρκετοί ακόμα πράσινοι άσοι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ