ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Την Πέμπτη στην Αθηνα ο Σάντσες

Pepe of Brazil's Gremio, right, goes for the ball with Facundo Sanchez Argentina's Estudiantes during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Aug. 7, 2018. (AP Photo/Gustavo Garello)
Pepe of Brazil's Gremio, right, goes for the ball with Facundo Sanchez Argentina's Estudiantes during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Aug. 7, 2018. (AP Photo/Gustavo Garello) AP

Ο 30χρονος Αργεντινός δεξιός μπακ, Φακούντο Σάντσες, αναμένεται το απόγευμα της Πέμπτης (20/8, 16:35) στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός έχει φθάσει εδώ και μέρες σε συμφωνία με τον Φακούντο Σάντσες καθώς ο 30χρονος Αργεντινός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Εστουδιάντες, είναι ο εκλεκτός του τεχνικού διευθυντή του τριφυλλιού, Τσάβι Ρόκα, για το δεξί αμυντικό άκρο.

Ο Σάντσες όπως έγινε γνωστό θα βρίσκεται στην Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης (20/8, 16:35) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Σάντσες γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου του 1990 στη Σενόν Περέιρα και προέρχεται από τις ακαδημίες της Κολόν. Το 2011 πήγε στην Ντεφένσα ι Χουστίσια.

Το 2013 τον απέκτησε η Τίγρε και το 2016 υπέγραψε στην Εστουδιάντες. Στην ομάδα της Λα Πλάτα ανήκε μέχρι πρότινος, αλλά έμεινε ελεύθερος.

Τον παίκτη ήθελε τόσο η Κολόν Σάντα Φε, όσο και η βραζιλιάνικη Φλουμινένσε και η τουρκική Χατάισπορ. Οι πράσινοι ωστόσο, κινήθηκαν πιο έγκαιρα και τον έκλεισαν.

Την περασμένη σεζόν πέτυχε 1 γκολ σε 20 εμφανίσεις με την "πίντσα" στη Super Liga της Αργεντινής. Δείτε video με τις καλύτερες στιγμές του:

Photo credits: AP Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ