ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Θέλει εκκίνηση στο 2019 με νίκες στην επαρχία

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Παναθηναϊκός, πανηγυρικό, Καμπετσής EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει Λαμία και Παναιτωλικό για Κύπελλο και πρωτάθλημα και θέλει να αρχίσει νικηφόροα το νέο έτος.

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει το 2019 με δύο ταξίδια στην επαρχία… Την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσει τη Λαμία στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου θα φιλοξενηθεί από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Είναι προφανές ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να αρχίσει το νέο έτος με το 2Χ2, διότι θα έχει πολλαπλά οφέλη. Στη Superleague, o Παναιτωλικός τον ακολουθεί στη βαθμολογία με ένα βαθμό διαφορά (22 έναντι 21) και το «διπλό» του Τριφυλλιού θα τον αποσπάσει στη μάχη για την πεντάδα. Στο Κύπελλο, ένα σκορ πρόκρισης από το ματς της Λαμίας θα διευκόλυνε την κατάσταση εν όψει της ρεβάνς στα τέλη Ιανουαρίου…

Οι στόχοι του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2018 – 2019 είναι ξεκάθαροι: μία θέση στην πεντάδα για να εκτίσει τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και η διεκδίκηση του Κυπέλλου. Οι επιδιώξεις της ομάδας του Γιώργου Δώνη περνάνε από τα δύο πρώτα εκτός έδρας ματς της χρονιάς και είναι σημαντικό να πάρει νίκες. Επειδή εκτός των άλλων, θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση των παικτών και θα δημιουργηθεί ένα δεύτερο νικηφόρο σερί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ