Παναθηναϊκός: Συζητήσεις με Βαρδινογιάννη για την Παιανία

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης έχουν επαφές για να συνεχιστεί η χρήση των εγκαταστάσεων της Παιανίας. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ανέκαθεν οι εγκαταστάσεις της Παιανίας αποτελούσαν ένα ευαίσθητο θέμα συζήτησης για τους φίλους του "τριφυλλιού". Πρόκειται για ένα μέρος που έχει συνδεθεί με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και όπως καθετί που την αφορά, προκαλεί αντιδράσεις. Ωστόσο, είναι αδιαμφισβήτητο ότι η ακαδημία έγινε πολύ πιο παραγωγική από το χρονικό σημείο που μετακόμισε και απέκτησε περισσότερους χώρους.

Για την μετακόμιση των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού, η διοίκηση είχε υπογράψει ενοικιαστήριο με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του αθλητικού κέντρου. Όμως, η ενοικίαση έληξε στις 31 Οκτωβρίου και πλέον, οι δύο πλευρές πρέπει να την ανανεώσουν.

Εδώ και αρκετές ημέρες, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει αρχίσει συζητήσεις με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την υπογραφή νέας σύμβασης. Φυσικά, στο μεσοδιάστημα που θα απαιτηθεί μέχρι τη διευθέτηση της υπόθεσης, δεν τίθεται κανένα ζήτημα για τη λειτουργία της ακαδημίας. Τα τμήματα θα συνεχίσουν κανονικά τη χρήση των γηπέδων και των αποδυτηρίων, με τους υφιστάμενους όρους.

Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Τάκης Φύσσας συμφωνούν ότι οι εγκαταστάσεις της Παιανίας είναι αναγκαίες για την εύρυθμη λειτουργία των "πράσινων" φυτωρίων και έχουν ζητήσει να συνεχιστεί η χρήση τους, ενώ και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης έχει εκφράσει λογικές απαιτήσεις. Επιπροσθέτως, η νέα σύμβαση χρειάζεται να μπει και στον φάκελο που θα καταθέσει η ΠΑΕ για την αδειοδότηση.

Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ

Στις συζητήσεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού και του Γιώργου Βαρδινογιάννη δεν έχει αναφερθεί καθόλου η πρώτη ομάδα. Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα παραμείνει στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και δεν υπάρχει στα βραχυπρόθεσμα σχέδια η μετακόμιση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Πρωτίστως, η παραμονή στο Κορωπί σχετίζεται με το κόστος που έχει η ανακαίνιση του ξενώνα και των λοιπών υποδομών της Παιανίας, μετά από χρόνια αχρησίας. Μελλοντικά, όταν η ΠΑΕ θα έχει μεγαλύτερη άνεση, ίσως τα δεδομένα να επανεξεταστούν...

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Live chat για το μεγάλο φινάλε του 'Game of Thrones'

To πλήρωμα του Oneman σχολιάζει το τελευταίο επεισόδιο της σειράς-φαινόμενο και απαντά σε όλες σας τις ερωτήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

PODCAST ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ

I Pod This Game: Ετοιμάστε βαλίτσες για NBA Finals με Αντετοκούνμπο

Χάρης Σταύρου - Δημήτρης Σκούρτας χαρακτηρίζουν τους Μπακς φαβορί για τους NBA Finals και προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει στο μυαλό του Κρίσταπς Πορζίνγκις.