ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει στη Σπέτσια ο Παρασκευόπουλος

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ19 / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ19 / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στην Ιταλία και την Σπέτσια θα συνεχίσει την καριέρα του ο 18χρονος αμυντικός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Παρασκευόπουλος ο οποίος αποχωρεί από το τριφύλλι.

Στην Ιταλία και τη Σπέτσια όπου παίζει στη Β' Εθνική θα συνεχίσει την καριέρα του ο 18χρονος αμυντικός της Κ19 του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Παρασκευόπουλος.

Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει γεννηθεί στις 17 Απριλίου 2001 και δεν είχε επαγγελματικό συμβόλαιο στο τριφύλλι αποδέχτηκε την πρόταση των Ιταλών και θα ενταχθεί στην αντίστοιχη ομάδα της Κ19 του συλλόγου της Ιταλίας.

Ο Παρασκευόπουλος ο οποίος είχε δοκιμαστεί και πριν έξι μήνες στην Ουντινέζε μετέχοντας στις προπονήσεις των "ζέρβων" για μια εβδομάδα αγωνίζεται ως μπακ και ξεχωρίζει για το ταχυδυναμικό του παιχνίδι.

Στους πράσινους δεν είχε συμβόλαιο και ήταν ένας από τους επόμενους στη σειρά για να υπογράψει αν παρέμεινε στο τριφύλλι και στον Παναθηναϊκό δεν μπορούσαν να του πουν όχι στη μετακίνηση του στην Ιταλία.

Ο "Πάρα" όπως τον φώναζαν οι συμπαίκτες του στους πράσινους θα ενσωματωθεί αρχικά για τον επόμενο χρόνο στην αντίστοιχη Κ19 της Σπέτσια και θα παίξει αρχικά στην Πριμαβέρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ