ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Stop στο αίτημα για προπονήσεις

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ / ΓΙΟΑΝ ΜΟΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
Donis, proponisi, panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Αρνητική ήταν η ανεπίσημη απάντηση της Πολιτείας στη Super League, για να αρχίσουν οι προπονήσεις μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει στους παίκτες ατομικά προγράμματα και με gps τους ελέγχει καθημερινά, αλλά αγωνιστικά αυτό, που ενδιαφέρει το τεχνικό τιμ της ομάδας είναι πότε θα αρχίσουν οι προπονήσεις.

Τις τελευταίες ημέρες οι ομάδες μέσω της Super League θέλησαν να μάθουν αν μπορούν να αρχίσουν προπονήσεις έστω ανά πέντε-πέντε οι παίκτες στα προπονητικά κέντρα. Η ανεπίσημη απάντηση της κυβέρνησης ήταν αρνητική και συγκεκριμένα είπε ότι « μέχρι το τέλος Μαρτίου το ξεχνάτε, δεν μπορεί να γίνουν προπονήσεις».

Η κυβέρνηση άφησε ένα ανοιχτό παράθυρο να γίνει αυτό από τον Απρίλιο, χωρίς, όμως να μπορεί να απαντήσει αν θα γίνει στις αρχές, στα μέσα, η στο τέλος Απριλίου. Ουσιαστικά η απάντηση της κυβέρνησης είναι «βλέποντας και κάνοντας» και με την έξαρση, που αναμένεται –όπως λένε οι ειδικοί- τις επόμενες εβδομάδες όλα είναι ανοιχτά.

Στον Παναθηναϊκό παρακολουθούν τις εξελίξεις και καμία εκτίμηση δεν μπορεί να γίνει. Πάντως για να αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα θα πρέπει δύο εβδομάδες πριν την επανέναρξη, να έχουν αρχίσει κανονικά οι προπονήσεις των ομάδων.

Οπότε είναι τελείως οριακά τα πράγματα και ειδικά από την στιγμή, που υπάρχει όριο από την UEFA, ότι μέχρι τέλος Ιουνίου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί τα πρωταθλήματα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ