ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στο μυαλό του Δώνη η τριάδα στην άμυνα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης δοκίμασε στη διάρκεια της εβδομάδας σχήμα με τρεις αμυντικούς και δεν αποκλείεται να το δούμε στον αγωνιστικό χώρο του "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα κόντρα σε Λαμία και ΟΦΗ και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής καλείται να παίξει στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη.

Ένα παιχνίδι αρκετά δυνατόν κόντρα σε μια ομάδα αρκετά καλή, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που κάλλιστα μπορεί να βάλει δύσκολα στους παίκτες του Γιώργου Δώνη.

Ο Έλληνας τεχνικός και οι συνεργάτες του είχαν δυο εβδομάδες να δουλέψουν πάνω στο συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν αποκλείεται την Κυριακή στον αγωνιστικό χώρο του "Κλεάνθης Βικελίδης" να δούμε από πλευράς πράσινων τη γνωστή πετυχημένη περσινή συνταγή.

Δηλαδή τον Παναθηναϊκό να παίζει με τριάδα στην άμυνα για να είναι περισσότερο συμπαγής μπροστά από την εστία του ούτως ώστε να κρατήσει το μηδέν και εν συνεχεία να χτυπήσει επιθετικά αγωνιζόμενος είτε με 3-4-3, είτε με 3-5-2 ανάλογα το τι θα αποφασίσει ο Έλληνας τεχνικός και οι συνεργάτες του.

Ο Δώνης δοκίμασε σύστημα με τριάδα στην άμυνα στην εβδομάδα που διανύουμε και έδειξε πως είναι μια από τις σκέψεις του για την αναμέτρηση για το ματς με τον Άρη. Το αν θα την υλοποιήσει ακόμα δεν είναι δεδομένο καθώς μέχρι τελευταία στιγμή μπορεί να αλλάξει τα πλάνα του από τη στιγμή που έχει αυτή την ευχέρεια.

Το γεγονός πάντως πως σε μια προπόνηση δούλεψε πάνω στο συγκεκριμένο σύστημα δείχνει πως δεν ήταν απλά μια δοκιμή αλλά κάτι παραπάνω από πλευράς του Έλληνα τεχνικού.

ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΠΕΡ

Πλέον άλλωστε έχει στη διάθεση του και τους στόπερ που απαιτούνται για να παίξει ο Παναθηναϊκός με τρεις στόπερ στη διάρκεια μιας προπόνησης αφού υπολογίζονται οι Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Μαυρομμάτης, Νούνες και Σένκεφελντ.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως στην προπόνηση της Παρασκευής ο Έλληνας τεχνικός δεν μπόρεσε να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του στην τακτική καθώς το πρόγραμμα επηρεάστηκε από τους δυνατούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή και δεν βοήθησαν ώστε να γίνει σωστή προπόνηση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ