Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία το νέο συμβόλαιο του Μπουζούκη

Ο ατζέντης του Γιάννη Μπουζούκη έρχεται στην Αθήνα και θα μιλήσει με τον Νίκο Νταμπίζα για να τελειώσουν με το νέο συμβόλαιο του νεαρού στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Μπουζούκης δεν σκοπεύει να φύγει από τον Παναθηναϊκό, αφού κρίνει ότι αυτό είναι προς το συμφέρον του. Αν η παραμονή του συνδυαστεί με ένα νέο συμβόλαιο, τότε θα είναι το ιδανικό για τον 21χρονο επιτελικό χαφ. Διαφορετικά, ο Μπουζούκης θα μείνει για άλλον ένα χρόνο και θα ψάξει μετά τον επόμενο προορισμό του.

Πάντως, φαίνεται ότι αυτό δεν θα συμβεί. Ο ατζέντης του Μπουζούκη αναμένεται σήμερα στην Αθήνα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα συναντηθεί με τον Νίκο Νταμπίζα. Οι δύο άνδρες θα θέσουν επί τάπητος τις διαφορές που έχουν, με στόχο να συμφωνήσουν για την επέκταση της συνεργασίας τους έως τον Ιούνιο του 2022.

Η μεγαλύτερη εκκρεμότητα αφορά το οικονομικό. Ο Νταμπίζας είχε προτείνει κλιμακωτές αποδοχές στο τριετές συμβόλαιο της τάξεως των 80-90-100.000 ευρώ. Ο Μπουζούκης ζητά μεγαλύτερη αύξηση από το πρώτο έτος, με κατάληξη στις 150.000 ευρώ. Οι αποκλίσεις θα μπουν στην κουβέντα και είναι πολύ πιθανό να βρεθεί η χρυσή τομή.

Πάντως, ακόμα και αν το "happy-end" δεν προκύψει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, μοιάζει να είναι θέμα χρόνου. Ο Μπουζούκης θέλει να μείνει, πιστεύει ότι θα εξελιχτεί μέσω της δουλειάς με τον Γιώργο Δώνη και δελεάζεται να αποτελέσει το "δεκάρι" του Παναθηναϊκού. Με μία βελτιωμένη προσφορά, το "ναι" του Μπουζούκη δεν θα αργήσει.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS