ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στέλνουν τον Φόρμγκορντ στην Αθήνα

Παναθηναϊκός: Στέλνουν τον Φόρμγκορντ στην Αθήνα

Τα νορβηγικά ΜΜΕ θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Βίτο Φόρμγκορντ στον Παναθηναϊκό. Στο στόχαστρο ο επιθετικός Φάνης Ιωαννίδης του Λεβαδειακού.

Τα σημάδια δείχνουν Αθήνα για τον Βίτο Φόρμγκορντ. Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζουν τα νορβηγικά ΜΜΕ, που αναφέρουν ότι ο Ολλανδός αμυντικός θα αποχωρήσει από το Μπέργκεν στο τέλος του συμβολαίου του, στις 31 Δεκεμβρίου του 2018.

Τα ρεπορτάζ στη Νορβηγία αναφέρουν ως "πηγές" τη διοίκηση της Μπραν και κάποιους συμπαίκτες του Φόρμγκορντ, σύμφωνα με τους οποίους θα ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και θα μετακομίσει στην Ελλάδα την 1η Ιανουαρίου του 2019. Κάτι που βέβαια δεν επιβεβαιώνεται από τους πράσινους.

Ο Φόρμγκορντ τηρεί στάση αναμονής και αποφεύγει τις δηλώσεις, διατηρώντας την προσήλωση του στις υποχρεώσεις της Μπραν. Ενδεχόμενο να αποδεσμευτεί νωρίτερα δεν υπάρχει, αφού η νορβηγική ομάδα διεκδικεί τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Europa League.

Ωστόσο, την προηγούμενη εβδομάδα οι παράγοντες της Μπραν προσέγγισαν τον Φόρμγκορντ για να ξανασυζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του. Όμως, ο 30χρονος στόπερ τους ενημέρωσε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Νορβηγίας και έκτοτε, άρχισε η φημολογία για τον Παναθηναϊκό.

ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Η αναζήτηση για έναν επιθετικό περιοχής εξακολουθεί στον Παναθηναϊκό και δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά στο εξωτερικό. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει στρέψει την προσοχή του στον 19χρονο στράικερ του Λεβαδειακού, Φώτη Ιωαννίδη, τον οποίο έχει ξεχωρίσει.

Βέβαια, πρόκειται για μία περίπλοκη υπόθεση. Ο Ιωαννίδης δεν είναι ελεύθερος και είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του έως τον Ιούνιο του 2022 τον προηγούμενο Μάρτιο. Επομένως, ο επικεφαλής του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, θα ζητήσει υψηλό αντάλλαγμα, όταν ο Νταμπίζας δεν έχει τη δυνατότητα να προτείνει χρήματα.

Μία συμβιβαστική λύση θα ήταν ο δανεισμός του Ιωαννίδη με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, είτε η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό με τον Λεβαδειακό να διατηρεί υψηλό ποσοστό μεταπώλησης. Ωστόσο, ο Κομπότης έχει δείξει τα χρόνια της παρουσίας του στη Super League ότι προτιμά να εισπράττει άμεσα.

Ο Ιωαννίδης έχει γεννηθεί στις 10 Ιανουαρίου του 2000, έχει ύψος 1.86μ. και θεωρείται ένας κλασικός φουνταριστός. Ο Ιωαννίδης έχει 29 συμμετοχές με τον Λεβαδειακό και έχει σκοράρει 3 γκολ, ενώ είναι διεθνής με τις Εθνικές Κ17 και Κ19. Ενδεχόμενη έλευση του στο "Γεώργιος Καλαφάτης", θα σημάνει την αποχώρηση του Νίκου Βέργου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ