ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σκέφτεται τους τρεις στόπερ ο Δώνης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η νοσηλεία λόγω της ίωσης δεν εμπόδισε τον Δώνη στον σχεδιασμό της τακτικής του Παναθηναϊκού. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο Γιώργος Δώνης συνεχίζει να νοσηλεύεται στο "Υγεία", όμως η νοσηλεία του δεν τον εμποδίζει να σχεδιάζει την τακτική του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λαμία. Ο Δώνης έχει αναλύσει με τους συνεργάτες του τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης και προσανατολίζεται προς το σύστημα 3-4-3.

Οι προτεραιότητες του προπονητικού επιτελείου του είναι να εξασφαλίσει το "μηδέν" και να έχει παίκτες οι οποίοι να ανταποκριθούν σε ένα ματς με δυνατές μονομαχίες, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Διότι ο χλοοτάπητας στο ΔΑΚ Λαμίας έχει επιβαρυνθεί από τη χιονόπτωση των προηγούμενων ημερών και δεν επιτρέπει πολλά-πολλά.

Σε επίπεδο προσώπων, ο Διούδης θα υπερασπιστεί την εστία, οι Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας θα αποτελέσουν την τριάδα των στόπερ, ο Γιόχανσον θα είναι ο δεξιός μπακ-χαφ, ο Ινσούα ο αριστερός μπακ-χαφ, οι Κουρμπέλης και Τζανδάρης θα συνθέσουν το δίδυμο των κεντρικών χαφ, ο Χατζηγιοβάνης θα παίξει δεξιός εξτρέμ, ο Χατζηθεοδωρίδης αριστερός εξτρέμ και ο Βέργος στην κορυφή της επίθεσης.

Περαιτέρω, ο Δώνης αναμένεται να πάρει εξιτήριο το μεσημέρι της Πέμπτης (10/1) και να ταξιδέψει αμέσως στη Λαμία. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αισθάνεται καλύτερα, αλλά οι θεράποντες γιατροί αποφάσισαν να τον κρατήσουν και την Τετάρτη (9/1) για να τον παρακολουθήσουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ