ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Σκέφτεται να μεταβεί στο "Καλαφάτης" ο Αλαφούζος

Παναθηναϊκός: Σκέφτεται να μεταβεί στο "Καλαφάτης" ο Αλαφούζος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού θα δειπνήσει το βράδυ της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο στο Κορωπί και ο Νταμπίζας έχει προσκαλέσει τον Αλαφούζο. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Την πρώτη του εμφάνιση στο "Γεώργιος Καλαφάτης" μετά από αρκετό καιρό είναι πιθανόν να κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος... Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ίσως παραστεί στο αποψινό (21/12) δείπνο του ποδοσφαιρικού τμήματος στο Κορωπί, μετά από πρόσκληση του Νίκου Νταμπίζα.

Αμέσως μετά την απογευματινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο, μαζί με τους Νταμπίζα, Σαραβάκο και Παπαβασιλείου, θα φάνε μαζί στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για μία κίνηση που αποσκοπεί στην περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων όλων όσων εργάζονται στο Τριφύλλι.

O Νταμπίζας ενημέρωσε τον Αλαφούζο για την πρωτοβουλία του και τον κάλεσε να παρευρεθεί στο δείπνο. Ο Αλαφούζος δεν απάντησε, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr το σκέφτεται σοβαρά.

Βέβαια, ο Αλαφούζος υπολογίζει όλες τις παραμέτρους, πριν πάρει την απόφαση του. Ωστόσο, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο εφοπλιστής να εμφανιστεί ξανά σε μία εκδήλωση που αφορά τον Παναθηναϊκό μετά από την παρουσίαση του Μαρίνου Ουζουνίδη, τον Δεκέμβριο του 2016.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ