ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σεπτέμβρη συνεδριάζει η ομάδα εργασίας για Βοτανικό

ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ
Βοτανικός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αύγουστος έφερε και ύφεση στις δραστηριότητες της ομάδας εργασίας για το Βοτανικό. Μετά την προηγούμενη εβδομάδα, ούτε αυτή έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση. Αυτό έχει να κάνει με τις υποχρεώσεις του Κώστα Μπακογιάννη, αφού ορκίστηκε Δήμαρχος Αθηναίων και άρχισε την εγκατάσταση του στο μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι τα μέλη της επιτροπής αδρανούν. Αντίθετα, στην τελευταία συνεδρίαση ο καθένας ανέλαβε ένα συγκεκριμένο κομμάτι και θα παρουσιάσει τη δουλειά του στην πρώτη συνεδρίαση του Σεπτεμβρίου. Την παρθενική που ο Μπακογιάννης θα πάρει μέρος με τη νέα ιδιότητα του.

Ωστόσο, η προσωρινή παύση στις συναντήσεις της ομάδας εργασίας δεν αναιρεί τον βασικό στόχο της: να τελειώσει το έργο της μέσα στον Σεπτέμβριο. Αυτή είναι η εντολή του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του νέου Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Επιπλέον, ο Ερασιτέχνης και ο Δήμος της Αθήνας επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την πρόθεση της Κυβέρνησης να περάσει το συντομότερο δυνατό, νομοσχέδια που αφορούν τις ιδιωτικές επενδύσεις. Οι δύο πλευρές δεν θέλουν να αφήσουν ανεκμετάλλευτο τον… ούριο άνεμο στο πολιτικό σκηνικό και θα επισπεύσουν τις ενέργειες τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ