ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σε αναμονή για το πρωτάθλημα ο Δώνης

SUPERLEAGUE / ÂÏËÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÂÏËÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Δευτέρα θα είναι η κρίσιμη ημέρα, που θα φανεί, αν τελικά θα έχουμε πρωτάθλημα ή όχι λόγω της αποχής των διαιτητών και ο Γιώργος Δώνης περιμένει την τελική απόφαση για να κάνει το πρόγραμμα και τα σχέδια του.

Η διεξαγωγή της επόμενης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα είναι στον αέρα μετά την απόφαση των διαιτητών να κάνουν αποχή, λόγω των μηνύσεων και των επιθέσεων που δέχονται -λεκτικών και μη- και στον Παναθηναϊκό περιμένουν να δουν αν τελικά θα εμείνουν στην απόφασή τους οι διαιτητές ή θα κάνουν πίσω.

Ο Γιώργος Δώνης περιμένει την ερχόμενη Δευτέρα (30/12) να μάθει αν θα γίνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ή όχι. Η πληροφόρηση που υπάρχει, είναι ότι αύριο μετά τη συνεδρίαση της Λίγκας και των επαφών που θα γίνουν, θα υπάρχει οριστική απόφαση για την διεξαγωγή ή όχι της αγωνιστικής.

Άλλο πρόγραμμα θα κάνει μέσα στην εβδομάδα ο προπονητής του Παναθηναϊκού, αν γίνει το ντέρμπι και άλλο αν δεν γίνει.

Η αίσθηση που υπάρχει, είναι ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει τελικά το πρωτάθλημα λόγω των ρητρών που έχουν βάλει τα κανάλια στα συμβόλαια με τις ομάδες, αλλά και λόγω του ότι είναι δύσκολο να βρεθεί κενή ημερομηνία, αφού φέτος θα έχουμε και play off.

Θα ασκηθεί πίεση από τις ομάδες, προς τους διαιτητές να πάρουν πίσω την απόφασή τους, αλλά για να υπάρξει αλλαγή θα πρέπει να κυλήσουν ήρεμα οι επόμενες ημέρες. Στον Παναθηναϊκό φυσικά και θέλουν να γίνουν τα παιχνίδια και να μην μείνουν χωρίς αγώνες οι παίκτες και άλλη εβδομάδα μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ