ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προσύμφωνο με Αϊτόρ

Παναθηναϊκός: Προσύμφωνο με Αϊτόρ

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Αϊτόρ, καθώς συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο και θα υπογράψει προσύμφωνο με το τριφύλλι.

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και το φλερτ των δυο πλευρών οδηγείται σε γάμο. Ο 24χρονος Ισπανός εξτρέμ, που έχει ύψος 1.77μ. και μένει ελεύθερος από την Τβέντε, ψήθηκε από τον Παναθηναϊκό και όλα όσα του έχει παρουσιάσει ο Τσάβι Ρόκα για το ρόλο του στο τριφύλλι και ουσιαστικά αποτελεί την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή.

Αυτή τη στιγμή, είναι σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων η ΠΑΕ με τον ατζέντη και τον ποδοσφαιριστή και ίσως εντός της ημέρας να υπογράψει προσύμφωνο για τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 1,2 εκατ. ευρώ και σημαντικό μπόνους υπογραφής.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται μέχρι την Παρασκευή (12/6) να βρίσκεται στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις, να περάσει ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν κατ' ευχήν, να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal με τους πράσινους.

Ο γεννημένος στις 10/2/1996 Ισπανός επιθετικός είναι προϊόν της ακαδημίας της Μπαρτσελόνα ο οποίος εν συνεχεία έπαιξε στις δεύτερες ομάδες της Μπαρτσελόνα, της Βιγιαρεάλ και της Σεβίλλης, πριν μετακομίσει στην Ολλανδία για λογαριασμό της Τβέντε το καλοκαίρι του 2018.

Τότε ο Ολλανδικός σύλλογος έπαιζε στη δεύτερη κατηγορία αλλά με τον Ισπανό εξτρέμ να έχει 13 γκολ και 8 ασίστ ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία του Ολλανδικού πρωταθλήματος. Και φέτος ο Αϊτόρ ήταν εκ πρωταγωνιστών της ομάδας του στα 21 παιχνίδια που έπαιξε, έχοντας επτά γκολ και έξι ασίστ.

Ο Αϊτόρ έπαιξε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Τβέντε φέτος τον Φεβρουάριο του 2020 και συγκεκριμένα στις 1/2 κόντρα στην Σπάρτα Ρότερνταμ. Έκτοτε δεν αγωνίστηκε στα πέντε ματς που απέμεναν μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορονοϊού, καθώς είχε ενοχλήσεις στο πόδι. Μάλιστα πήγε στην πατρίδα του για μεγάλο μέρος της αποθεραπείας του και εξαιτίας της πανδημίας δεν κατάφερε να επιστρέψει στην Ολλανδία.

Photo Credits: Twente FC

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ