ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πήρε διπλή αδειοδότηση μετά από τρία χρόνια

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια ο Παναθηναϊκός αδειοδοτείται πλήρως, καθώς παίρνει δηλαδή και τη μικρή (ελληνική) και τη μεγάλη (ευρωπαϊκή) αδειοδότηση, μολονότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Την εξασφάλιση τόσο της ελληνικής όσο και της ευρωπαϊκής αδειοδότησης εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά μετά από το 2017, αποδεικνύοντας ότι βαδίζει σε καλύτερα οικονομικά μονοπάτια καθώς και ότι έχει βελτιώσει σημαντικά τους δείκτες βιωσιμότητάς του.

Για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια το τριφύλλι αδειοδοτείται πλήρως. Παίρνει δηλαδή και τη μικρή (ελληνική) και τη μεγάλη (ευρωπαϊκή) αδειοδότηση. Μολονότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα Κύπελλα Ευρώπης, καθώς δεν έχει ανασταλεί ή αρθεί η ευρωπαϊκή του ποινή, αδειοδοτείται κανονικά από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί επίσημα την Παρασκευή 12 Ιουνίου, αλλά δείχνει ότι υπάρχει πλέον ένα πειστικό πλάνο βιωσιμότητας για να πάρει τη μεγάλη (ευρωπαϊκή) άδεια. Εάν δεν ήταν τιμωρημένος, θα έπαιζε κανονικά στην Ευρώπη.

Είναι μια επιβεβαίωση ότι βαδίζει σε πολύ καλύτερα οικονομικά μονοπάτια, καθώς όχι μόνο έχει ρίξει το χρέος του από τα 57.400.000 ευρώ σε ένα ποσό κάτω από 17.000.000 ευρώ, αλλά πλέον είναι επαρκείς και οι δείκτες βιωσιμότητας που έχει ο προϋπολογισμός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπακογιάννης: "Το γήπεδο του Παναθηναϊκού είναι για εμάς η απόλυτη προτεραιότητα"
Ινσούα: "Ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό στις 30 Ιουνίου, θέλω Ιταλία ή Ισπανία"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ