ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ολοι θέλουν να παίξουν

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης είναι πιθανό να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα του αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά το ευχάριστο για τον ίδιο είναι ότι όλοι οι παίκτες εκτός του τιμωρημένου Ινσούα είναι έτοιμοι και θέλουν να παίξουν.

Το πιο σημαντικό στοιχείο που έχει ο Παναθηναϊκός, ειδικά το 2020, είναι το ομαδικό πνεύμα. Με αυτή τη νοοτροπία έχει κάνει σερί νικών και θέλει αυτό το σερί να το συνεχίσει και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Είναι απίστευτο το πάθος, που δείχνουν οι παίκτες και για αυτό το παιχνίδι , ενώ πολλοί θα νόμιζαν, ότι μπορεί να ήθελαν να μην παίξουν την Κυριακή, για να είναι πιο φρέσκοι στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Το ακριβώς αντίθετο συνέβη. Στην χθεσινή (7/2) προπόνηση όλοι οι παίκτες δήλωσαν έτοιμοι και είπαν στον προπονητή τους ότι νιώθουν απόλυτα καλά, για να παίξουν.

Ο Χατζηγιοβάνης και ο Νάγκι, που είχαν ενοχλήσεις στον αστράγαλο τις ξεπέρασαν και είναι έτοιμοι να παίξουν, αν ο Δώνης το αποφασίσει. Είναι πολύ σημαντικό,για τον προπονητή να βλέπει τους παίκτες του να ξεχνάνε σωματική και πνευματική κούραση και να θέλουν να παίξουν και με την ΑΕΚ και με τον ΠΑΟΚ.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Ο Γιώργος Δώνης κάνει διάφορες σκέψεις σχετικά με τις αλλαγές, που θα κάνει και την τακτική, που θα ακολουθήσει. Είναι όλα ανοιχτά και δεν αποκλείεται να δούμε εκπλήξεις! Στο μυαλό του Ελληνα τεχνικού είναι να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή ομάδα, με βάση τις αντοχές των παικτών και να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη, ώστε και την ΑΕΚ να την πλησιάσει στον πόντο στην βαθμολογία, αλλά και να πάει με καλή ψυχολογία και ηθικό στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ ΚΑΙ ΔΩΝΗΣ

Θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένη την παρουσία του Δώνη και του Μπουζούκη στην ενδεκάδα. Ο πρώτος πήρε ανάσες την Τετάρτη και είναι έτοιμος να επιστρέψει πιθανότατα με τον Ανουάρ δίπλα του. Τον δεύτερο θα τον δούμε στο αρχικό σχήμα είτε σαν ακραίο, είτε πίσω από τον φορ, που το πιο πιθανό είναι να είναι ο Μακέντα, με τον Καμπετσή να διεκδικεί την θέση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ