ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι τιμωρίες επισπεύδουν το σχέδιο του Δώνη

Παναθηναϊκός: Οι τιμωρίες επισπεύδουν το σχέδιο του Δώνη

Μετά τον Κουρμπέλη και ο Ινσούα συμπλήρωσε εφτά κίτρινες κάρτες και δεν θα αγωνιστεί εναντίον του ΟΦΗ και του Παναιτωλικού.

Ο Γιώργος Δώνης το εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη... Στα παιχνίδια με τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, ο 50χρονος προπονητής έχει προγραμματίσει να χρησιμοποιήσει μερικούς από τους πιο μικρούς σε ηλικία. Ο σκοπός του είναι να τους αξιολογήσει και να τους δώσει την ευκαιρία να "γράψουν" συμμετοχές στη Super League.

Εκ των πραγμάτων, το σχέδιο του "τραίνου" εξελίσσεται σε... μονόδρομο από τις υποχρεωτικές απουσίες που προέκυψαν στο φινάλε του πρωταθλήματος. Μετά τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες την προηγούμενη αγωνιστική, στο ίδιο νούμερο "ανέβηκε" ο Εμάνουελ Ινσούα ο οποίος "κιτρινίστηκε" στο ματς με τον Άρη.

Ο Δώνης άφησε να εννοηθεί ότι θα παρατάξει την κανονική του ενδεκάδα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Κατά συνέπεια ο Αργεντινός θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών εναντίον του ΟΦΗ και του Παναιτωλικού. Κάτι που ισχύει και για τον Κουρμπέλη.

Την επόμενη Κυριακή (14/4), αναμένεται να εμφανιστούν στο ΟΑΚΑ παίκτες όπως οι Αποστολάκης, Αρμενάκας, Θεοχάρης, ενώ ίσως να βρεθούν στην 18άδα ακόμα και οι Αθανασακόπουλος και Σκεντεράι. Είναι πρώιμο να προβλεφθεί ποιοι θα αγωνιστούν, αλλά σίγουρα ο Γιώργος Δώνης θα μοιράσει τον χρόνο. Η πεντάδα έχει χαθεί, οπότε ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα εφαρμόσει το πλάνο που έχει από την αρχή της σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ