ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι δύο όροι για να κλείσει το "deal" με Βιγιαφάνιες

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ / ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ / ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό με τις δύο πλευρές να συζητούν τους τελικούς όρους της συμφωνίας σε ένα "deal" που δεν πρόκειται να χαλάσει.

Εδώ και λίγες μέρες ο Λούκας Βιγιαφάνιες έχει μείνει ελεύθερος από την Μαζατλάν οριστικά, έχει το χαρτί στα χέρια του και συζητάει με τον Παναθηναϊκό τους τελικούς όρους της συμφωνίας.

Οι δύο πλευρές καθημερινά συζητούν ώστε να βρεθεί η λύση στους όρους που καθυστερούν έως τώρα τη μεταγραφή. Όπως ισχυρίζονται όμως στο πράσινο στρατόπεδο η απόκτηση του Βιγιαφάνιες δεν πρόκειται να χαλάσει.

Η πλευρά του παίκτη Αργεντινού θέλει να βάλει συγκεκριμένους όρους, τόσο ως προς τον τρόπο καταβολής των χρημάτων, όσο και σε κάποια ακόμη σκέλη του συμβολαίου. Με κυριότερο να πάρει ο ίδιος 10% σε ενδεχόμενη νέα μεταγραφή του στο εξωτερικό. Άλλωστε τόσα λεφτά χάρισε στη Μαζατλάν για να μείνει ελεύθερος.

Τα δύο αυτά ζητήματα είναι που καθυστερούν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό η οποία και θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ