ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Φόρμγκορντ κοστίζει ακριβά

Παναθηναϊκός: Ο Φόρμγκορντ κοστίζει ακριβά

Το Sport24.gr έμαθε τα οικονομικά δεδομένα που ισχύουν για τον 30χρονο στόπερ, Βίτο Φόρμγκορντ και καθιστούν δύσκολη τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Βίτο Φόρμγκορντ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Μπραν και αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι ο μόνος ενδιαφερόμενος. Ο δανέζικος Τύπος ανέφερε την Τετάρτη (24/7) ότι η Άαρχους έχει στη λίστα της τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η δανέζικη ομάδα αναζητά ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, μετά την κακή εκκίνηση στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ο Φόρμγκορντ κρίνεται ως ο ιδανικός ποδοσφαιριστής για να προσδώσει τα χαρακτηριστικά που λείπουν.

Τα δανέζικα ΜΜΕ ανέφεραν και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Φόρμγκορντ, υποστηρίζοντας ότι η συζήτηση είναι προχωρημένη. Ωστόσο, όπως τόνιζαν, ο 30χρονος στόπερ δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του και όλα είναι ανοιχτά.

Πάντως, ο Φόρμγκορντ είναι ακριβός για τον προϋπολογισμό του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο Ολλανδός απέρριψε την πρόταση της Μπραν για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, η οποία προέβλεπε 320.000 ευρώ ετησίως. Άρα, δύσκολα θα συνεχίσει στην Ελλάδα με λιγότερα χρήματα.

Επιπλέον, η Μπραν δεν σκοπεύει να δώσει τον αρχηγό και στυλοβάτη της άμυνας της χωρίς αντίτιμο. Αντίθετα, σκοπεύει να εξαντλήσει το συμβόλαιο με τον Φόρμγκορντ που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2019, για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στις διοργανώσεις της UEFA.

Το συμπέρασμα είναι ότι ο Φόρμγκορντ κοστίζει ακριβότερα από το... βαλάντιο του Παναθηναϊκού. Τόσο οι αποδοχές του Ολλανδού στόπερ, όσο και οι απαιτήσεις της Μπραν αθροίζουν ένα ποσό που ο Νταμπίζας δεν μπορεί να διαθέσει. Μπορεί ο Φόρμγκορντ να έχει πιο πλήρες πακέτο από τον Μπαρτ Σένκεφελντ, όμως ο πρώην παίκτης της Melbourne City είναι πιο φτηνός...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ