ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Εμμανουηλίδης έδειξε τον Πανιώνιο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός και ο Πανιώνιος τα βρίσκουν για τις αποδοχές του Δημήτρη Εμμανουηλίδη και ο ποδοσφαιριστής μετακομίζει στη Νέα Σμύρνη.

Η προτίμηση του Δημήτρη Εμμανουηλίδη στη Νέα Σμύρνη, ήταν αυτή που έδωσε την τελική ώθηση για την ολοκλήρωση του δανεισμού του. Μετά τη διαφωνία του Παναθηναϊκού και του Πανιώνιου για την κάλυψη των αποδοχών του ποδοσφαιριστή, επετεύχθη συμβιβασμός.

Ο Εμμανουηλίδης συζήτησε με τους οικείους του για τις επιλογές του και κατέληξε ότι η προσωρινή μετακόμιση στην Πλατεία είναι η ενδεδειγμένη λύση. Διότι τις τελευταίες μέρες, μία ομάδα από το εξωτερικό είχε προσεγγίσει τον 19χρονο επιθετικό και ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ωστόσο, ο Εμμανουηλίδης έλαβε υπόψη του ότι στον Πανιώνιο έχουν διαμορφωθεί οι κατάλληλες συνθήκες. Δεν θα άλλαζε το μέρος που ζει, η απαγόρευση μεταγραφών θα του παράσχει τον αναγκαίο χώρο για να παίξει και παραδοσιακά, ο Πανιώνιος διακρίνεται για την ανάδειξη ταλέντων. Επιπροσθέτως, ο προπονητής Άκης Μάντζιος έχει στείλει το μήνυμα στον παίκτη ότι επιθυμεί να δουλέψει μαζί του και να τον εξελίξει.

Η μόνη ανησυχία του Εμμανουηλίδη αφορούσε το οικονομικό, διότι ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει προβλήματα. Ωστόσο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού διαβεβαίωσαν τον νεαρό στράικερ ότι θα διασφαλίσουν να πληρώνεται με συνέπεια και το ζήτημα λύθηκε.

Εφόσον δεν συμβεί κάτι αναπάντεχο, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα διευθετηθούν οι τελικές λεπτομέρειες και ο Παναθηναϊκός με τον Πανιώνιο θα συμφωνήσουν στον μονοετή δανεισμό του παίκτη. Κατόπιν, ο Εμμανουηλίδης θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα τεθεί άμεσα υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου, για να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ