ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Νέος γυμναστής στην ακαδημία ο Ηλίας Αμπατζίδης

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ενίσχυση της ακαδημίας του Παναθηναϊκού συνεχίζεται με τον 39χρονο γυμναστή Ηλία Αμπατζίδη να είναι εδώ και λίγες μέρες το νέο πρόσωπο στο τριφύλλι.

Στην πρόσληψη νέου γυμναστή προχώρησε η ακαδημία του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της ενίσχυσης της καθώς από την Δευτέρα νέος γυμναστής των τμημάτων υποδομής του τριφυλλιού είναι ο Ηλίας Αμπατζίδης.

Ένας γυμναστής ο οποίος γνωρίζει με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νταμπίζα, καθώς ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής είχε συνεργαστεί με τον έμπειρο γυμναστή και το 2016 στην Ομόνοια.

Ο Ηλίας Αμπατζίδης είναι 39 ετών απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στα Τ.Ε.Φ.Α.Α., με ειδικότητα στο Ποδόσφαιρο κι επίσης απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (MASTER), από το ίδιο Πανεπιστήμιο, με κατεύθυνση “Προπονητική Ομαδικών Αθλημάτων”. Εργάστηκε σε πολλές ομάδες ως Γυμναστής, ή βοηθός προπονητή. Από το 2008 μέχρι το 2010 δούλεψε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ και εν συνεχεία θήτευσε σε Πιερικό, Καλλονή, Δόξα Δράμας, Ηρακλή Θεσσαλονίκης και Νίκη Βόλου.

Την αγωνιστική περίοδο 2013-14 εργάστηκε στην Ξάνθη και στην συνέχεια για ενάμιση χρόνο στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς. Επίσης στην Βέροια και στην Κυπριακή Ομόνοια, ενώ έχει περάσει και από την ΑΕΚ και συγκεκριμένα ήταν στην Κ17 ως βοηθός του Ιβάν Νεντέλκοβιτς.

Ο Αμπατζίδης θα καλύψει το κενό του Μίμη Χόρτσα ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και ήδη έχει αναλάβει τα καθήκοντα του στην εκγύμναση της Κ19.

Αυτή είναι η δεύτερη επίσημη προσθήκη στα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν μετά την επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα ο οποίος έχει αναλάβει το κομμάτι της εκγύμνασης των γκολκίπερ του τριφυλλιού και δη της Κ19.

Πλην των δυο προαναφερθέντων τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και η συνεργασία με τον Πέτρο Τασουνίδη που επίσης θα αναλάβει ρόλο προπονητή στα τμήματα της ακαδημίας του Παναθηναϊκού.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα και αποτελεί ερωτηματικό είναι τι θα γίνει με τη θέση του αρχιπροπονητή. Το προηγούμενο διάστημα ο Νίκος Νταμπίζας είχε συναντήσεις με τρεις-τέσσερις υποψηφίους, ένας εκ των οποίων ο Σίμος που συνεχίζει στον ΟΦΗ.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού μετά την εξέλιξη που πήρε το θέμα του Γιώργου Σίμου έκανε εκ νέου επαφές και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει κατασταλάξει σε δυο πρόσωπα και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις.

ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΟΙ ΝΕΟΙ

Εν τω μεταξύ μετά από δέκα μέρες προπονήσεων η ομάδα Νέων ετοιμάζεται για το πρώτο της φιλικό κόντρα στον Πανιώνιο το Σάββατο το απόγευμα στην Παιανία. Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος θα δει τους ποδοσφαιριστές του αγωνιζόμενους σε ένα φιλικό όπου αναμένεται να χρησιμοποιήσει όσους είναι σε θέση να αγωνιστούν καθώς θα είναι περισσότερο ένα χαλάρωμα και μια καλή προπόνηση.

Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ Κ17

Για την Δευτέρα 29 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της Κ17 του Παναθηναϊκού με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να περνάνε τις επόμενες μέρες από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Τη Δευτέρα όμως θα συγκεντρωθούν στην Παιανία για την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν με τον Κώστα Φρατζέσκο να είναι όπως όλα δείχνουν και φέτος ο τεχνικός του συγκεκριμένου τμήματος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ