ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Νέος αντιπρόεδρος ο Μπουτσικάρης

Παναθηναϊκός: Νέος αντιπρόεδρος ο Μπουτσικάρης

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης είναι το νέο πρόσωπο στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και θα αντικαταστήσει τον Χρήστο Πλιάστικα στην αντιπροεδρία. Αναβαθμίστηκε ο Γιάννης Παναγιωτίδης, εγκρίθηκε το πλάνο ενίσχυσης του Ερασιτέχνη.

Οι ανακατατάξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζονται... Μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Πέμπτη (30/5), υπήρξε νέα αντικατάσταση στη σύνθεση. Ο Χρήστος Πλιάτσικας μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος, αποχώρησε από μέλος.

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης κάλυψε την κενή θέση στο ΔΣ, αναλαμβάνοντας παράλληλα και την αντιπροεδρία. Επιπλέον, ο Μπουτσικάρης (φώτο στο κέντρο) θα είναι ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στη Superleague, ένα ρόλο που είχε άτυπα έτσι και αλλιώς εδώ και πολλά χρόνια.

Επίσης, αναβαθμίστηκε ο Γιάννης Παναγιωτίδης ως β' αντιπρόεδρος. Γενικότερα, καταβάλλεται μία προσπάθεια αναδιοργάνωσης της διοίκησης, προκειμένου να παράξει καλύτερα αποτελέσματα και να παρουσιάσει καλύτερη λειτουργία.

Ακόμα, η ΠΑΕ ενέκρινε το πλάνο συνεργασίας με την ΚΑΕ που αποσκοπεί στην οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη. Το πλάνο θα εξειδικευτεί περαιτέρω, σε συνεργασία με τους άλλους δύο φορείς και θα παρουσιαστεί σύντομα στην τελική μορφή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Συνεδρίασε το πρωί της Πέμπτης 30 Μαΐου 2019 το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στο πλαίσιο της αναδιάρθωσης του Δ.Σ., ο κ. Λεωνίδας Μπουτσικάρης αναλαμβάνει χρέη Α' Αντιπροέδρου, με τον επιπλέον ρόλο εκπροσώπησης της ΠΑΕ στα θεσμικά όργανα (ΕΠΟ, Super League, FIFA, UEFA), ο κ. Γιάννης Παναγιωτίδης -από μέλος- αναλαμβάνει χρέη Β' Αντιπροέδρου, ενώ αποχωρεί από τη σύνθεση του Δ.Σ. ο κ. Χρήστος Πλιάτσικας.

Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ αποφάσισε την έγκριση του πλάνου συνεργασίας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την οικονομική ενίσχυση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, μέσω των καρτών διαρκείας και των απλών εισιτηρίων της αγωνιστικής περιόδου 2019-20".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ