ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Νέα συμβόλαια για τους Τζαβίδα και Σαντικάι

FINAL 4 K17 NEOI / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
FINAL 4 K17 NEOI / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Σπύρος Τζαβίδας και Αλέξανδρος Σαντικάι έγιναν οι πρώτοι μικροί που υπέγραψαν νέα συμβόλαια με τον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε προαναγγείλει έναν κύκλο ανανεώσεων στα συμβόλαια των νεαρών από την Κ19 και η αρχή έγινε με τον 18χρονο διεθνή εξτρέμ και τον 18χρονο στοπερ. Οι δύο 18χρονοι παίκτες είναι οι πρώτοι που επέκτειναν τη συνεργασία τους με τον Παναθηναϊκό.

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΤΡΙΕΤΕΣ

Για τον Σπύρο Τζαβίδα που αγωνίζεται ως εξτρέμ η επέκταση του συμβολαίου του για δυο χρόνια ακόμα, έως το 2022, είναι μια επιβράβευση για την παρουσία του την περσινή σεζόν στην Κ19. Μάλιστα πέρυσι στο τελευταίο τρίμηνο μετείχε στις προπονήσεις και τα φιλικά της πρώτης ομάδας όπου μάλιστα είχε πετύχει αρκετά τέρματα.

Επίσης θα πρέπει να θυμίσουμε ότι πέρυσι είχε ακολουθήσει και αποστολή της πρώτης ομάδας για παιχνίδι κυπέλλου. Ο ταλαντούχος διεθνής εξτρέμ στην αρχή της φετινής χρονιάς στάθηκε λίγο άτυχος. Αρχικά επιλέχθηκε και πήρε μέρος στην προετοιμασία στην Αθήνα για δεκαπέντε μέρες και ήταν να ταξιδέψει και στην Ολλανδία όπου θα έπαιρνε μέρος στο βασικό στάδιο προετοιμασία αλλά ένα πρόβλημα υγείας, λίγο πριν πετάξει η αποστολή, το οποίο πλέον το έχει αφήσει πίσω του τον κράτησε στην Αθήνα. Η ανακοίνωση για το νέο τριετές συμβόλαιο του Τζαβίδα αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Σπύρου Τζαβίδα έως το 2022. Γεννημένος στις 21 Νοεμβρίου 2001 ο Τζαβίδας διανύει την όγδοη σεζόν του στο Τριφύλλι. Ο 17χρονος επιθετικός είναι βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων"

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ

Ο δεύτερος ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο, διετούς διάρκειας, είναι ο Αλέξανδρος Σαντικάι. Ο νεαρός στόπερ ήταν βασικός και αυτός την περσινή σεζόν στην Κ19 και είναι και αυτός διεθνής ενώ δεν αποκλείεται φέτος να πάρει προπονήσεις στα πόδια του και με την πρώτη ομάδα και επέκτεινε το συμβόλαιο του για ένα ακόμη χρόνο. Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Αλέξανδρου Σαντικάι έως το 2021. Γεννημένος στις 15 Νοεμβρίου 2001 ο Σαντικάι διανύει την τέταρτη σεζόν του στο Τριφύλλι. Ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός είναι βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ