ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Να μην κλείσει τον Γενάρη χωρίς νίκη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό (19:00) και χρειάζεται τους τρεις βαθμούς για να διατηρηθεί στην πέμπτη θέση. Στόχος να μην κλείσει τον Γενάρη χωρίς νίκη το τριφύλλι.

Το πρώτο από τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια στην επαρχία δίνει σήμερα (30/1, 19:00) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Το τριφύλλι θέλει να αρχίσει την τριάδα με "διπλό", το οποίο αγνοεί από την 3η αγωνιστική όταν επικράτησε 3-1 επί της ΑΕΛ στο AEL FC Arena.

Κυρίως, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να τελειώσει τον Ιανουάριο χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, αφού μετράει δύο ισοπαλίες με την Ξάνθη και τη Λάρισα και μία ήττα από τη Λαμία. Το 2019 έχει αρχίσει άσχημα για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, που δεν έχει το περιθώριο να χάσει άλλους βαθμούς.

Το σημερινό παιχνίδι είναι σημαντικό για την πεντάδα. Ο Παναθηναϊκός ισοβαθμεί στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με την Ξάνθη, έκαστος έχει από 24 βαθμούς και ακολουθούν ο Παναιτωλικός και ο Άρης με 23. Επομένως, το τριφύλλι θέλει τη νίκη για να ξεφύγει επί ενός άμεσου ανταγωνιστή.

Στο τακτικό κομμάτι, ο Γιώργος Δώνης δεν έχει αποφασίσει ποιο σύστημα θα χρησιμοποιήσει. Ο 48χρονος προπονητής φαίνεται πως προσανατολίζεται στο 3-4-2-1, με τον Διούδη στην εστία, τους Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιο, Μαυρομάτη στην τριάδα των στόπερ, τον Γιόχανσον δεξιό μπακ-χαφ και τον Ινσούα αριστερό μπακ-χαφ, τους Κάτσε και Κουρμπέλη στη μεσαία γραμμή, τους Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη σε ρόλους μεσοεπιθετικών και τον Μακέντα ως μοναδικό επιθετικό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ